Klantverhalen

Mijn werkkapitaalfinanciering groeit met mijn omzet mee

Suzanne heeft altijd al een passie gehad voor haar en styling, en met haar 28 jaar is ze nu de trotse eigenaresse van haar eigen kapsalon. Dankzij de financiering van Capilex heeft zij haar droom kunnen realiseren. Haar kapsalon, gelegen in het hart van de stad, is een ware reflectie van haar talent en toewijding. Met een modern interieur, comfortabele zitgelegenheden en een warme uitstraling verwelkomt Suzanne haar klanten voor een ontspannende en verfrissende ervaring.

De luxueuze kapperszaak in 's-Hertogenbosch e.o.

Vanaf het moment dat je binnenstapt in de salon, voel je de professionele maar toch huiselijke sfeer die Suzanne voor ogen had. Ze heeft een team van getalenteerde stylisten samengesteld die dezelfde visie delen op het gebied van haarkunst en klantenservice. De salon biedt een breed scala aan diensten, van klassieke knipbeurten tot de nieuwste trends in haarkleuring en styling. Suzanne zorgt er persoonlijk voor dat elke klant zich speciaal voelt en met een tevreden gevoel de salon verlaat.

Hoe heeft Capilex Suzanne geholpen?

De financiering door Capilex was een cruciale stap in het realiseren van Suzannes ondernemersdroom. Met deze steun heeft ze niet alleen top-of-the-line apparatuur kunnen aanschaffen, maar ook trainingen voor haar personeel kunnen financieren om zo de kwaliteit van hun werk te waarborgen. Het resultaat is een bloeiende zaak die bekend staat om zijn uitmuntendheid en innovatie in haarverzorging.

Een succesverhaal voor Suzanne en Capilex

Klanten waarderen vooral de persoonlijke aandacht die ze krijgen en de deskundigheid waarmee hun haar wordt behandeld. Suzanne heeft bewezen dat met hard werken, talent en de juiste ondersteuning, succes binnen handbereik ligt. Capilex is trots op deze succesvolle samenwerking en kijkt uit naar wat Suzanne nog meer zal bereiken met haar ondernemersgeest en vakmanschap.chap. Suzanne, een jonge en ambitieuze onderneemster van 28 jaar, heeft haar droom waargemaakt door haar eigen kapsalon te openen. Haar passie voor het kappersvak begon al op jonge leeftijd toen ze met de schaar en borstel in de weer was om vrienden en familieleden van nieuwe kapsels te voorzien. Na jarenlange ervaring op te hebben gedaan bij gerenommeerde salons, was het tijd voor Suzanne om haar eigen visie op haarmode en klantenservice in de praktijk te brengen.

Tot slot

Capilex is verheugd over het succes dat Suzanne heeft bereikt met haar kapsalon. Het is een perfect voorbeeld van hoe gerichte financiering en ondernemerschap samen kunnen leiden tot bloeiende lokale bedrijven die een positieve impact hebben op hun gemeenschap. Met groot vertrouwen kijken we uit naar de verdere groei en ontwikkeling van Suzanne's onderneming als toonaangevende naam in de kappersbranche..

Wij denken graag met je mee
Bel direct of stuur een e-mail. Wij nemen dezelfde dag nog contact met je op.

Bij Capilex verbinden we vraag en aanbod van geld op een efficiënte en transparante manier.