Zo hebben wij anderen geholpen

Klantverhalen

Mijn werkkapitaalfinanciering groeit met mijn omzet mee

Lees het hele verhaal van
Suzanne

Exclusieve inzichten en verhalen

Directe toegang tot must-reads. Verbreed je horizon met onze zorgvuldig gekozen inzichten.
Lex Gielen is eigenaar van Capilex. Bij Capilex kunnen bedrijven een lening afsluiten zonder tussenkomst van een bank.
Na het opzetten van een aantal succesvolle fintech-bedrijven is ondernemer In deze categorie vind je bekende ondernemers die ons inspireren in binnenland en buitenland. Lex Gielen samen met zijn compagnon Luc van Laarhoven op zoek naar een nieuw zakelijk avontuur. Zijn factoringbedrijf Atlantis Financiers loopt goed, maar Gielen wil zijn tanden in iets nieuws zetten. Samen met Van Laarhoven besluit hij een vastgoedportfolio op te bouwen, in eerste instantie in Luxemburg waar Van Laarhoven woont, maar de focus verschuift al snel naar de Nederlandse vastgoedmarkt. Uiteindelijk besluiten ze dat ook dit niet is waar ze naar op zoek zijn. Het bezit van huizen brengt wat Gielen betreft te veel ‘gedoe’ met zich mee en het rendement Wat is rendement? Rendement is een maatstaf die aangeeft hoeveel winst of opbrengst iemand heeft verkregen uit een belegging of investering. Het wordt uitgedrukt als een percentage van de oorspronkelijke investering... is te zeer afhankelijk van de markt. Wel stuiten Luc van Laarhoven en Lex Gielen door deze vastgoedervaring op een nieuw businessmodel: hypothecaire gedekte bedrijfsleningen. Dit blijkt een goede zet, gezien de huidige ontwikkelingen in de vastgoedmarkt.
Lees meer
Capilex nam mijn financiële zorgen weg
Klantverhalen

Capilex nam mijn financiële zorgen weg

Lees meer
Ik droomde van een baan met meer vrijheid
Klantverhalen

Ik droomde van een baan met meer vrijheid

Lees meer
Een lening bij Capilex is laagdrempelig en snel afgesloten
Klantverhalen

Een lening bij Capilex is laagdrempelig en snel afgesloten

Lees meer

Interesse in een financiering?

Bekijk jouw mogelijkheden
U kent ons van:

Dit zeggen onze klanten

Al onze reviews worden verzameld op het onafhankelijke review-platform van klantenvertellen.

9.6
Klantenvertellen
7
beoordelingen

Dit zeggen onze klanten

Al onze reviews worden verzameld op het onafhankelijke review-platform van klantenvertellen.

9.6
Klantenvertellen
7
beoordelingen
Geweldige service en snelheid en kundig advies.
Capilex en Lex Gielen hebben mij als ondernemer voorzien van een lening waar veel banken terughoudend waren. Met als gevolg een prachtige en gezonde onderneming. Goed advies en snelheid in de wijze van handelen.
29-01-2024
Echt een aanrader, transparant en vlotte services!
Ben erg goed geholpen door Lex Gielen, geen verborgen kleine lettertjes, en erg vlotte services! Kortom een aanrader.
13-02-2024
snel, correct en behulpzaam
Voor mijn bnedrijf een financiering bij Capilex geregeld. Verschillende gesprekken met Lex gehad over twijfels en adviezen. Elke keer ruim de tijd gekregen om alles te bespreken. Na akkoord op alles was het binnen 14 dagen geregeld.
14-02-2024
Geen gedoe, snel geregeld
Bij Capilex is een financiering snel geregeld. Het aanvraagproces verloopt soepel en is transparant. Omdat wij een spoedproces hadden was ook dit zo geregeld via de betreffende notaris waarmee Capilex zaken doet. Kortom een professionele partij die zijn afspraken nakomt
16-02-2024
Mijn ervaring is goed met Capilex tot dusver.
Mijn ervaring is goed met Capilex en ik kan hun zeker aanbevelen als je een lening/hypotheek zoek tot 200000 euro. Ze zijn niet lastig en en werken vooral op wederzijds vertrouwen. Bij banken allemaal lang duren en veel vragen. En dan moet je nog gelukt hebben als je wat krijgt.
17-02-2024
Top
Van A tot Z goed geregeld.
13-03-2024
Ontzettend goed en professioneel geholpen
Wij zijn heel goed geholpen, de communicatie verloopt goed en snel. De afspraken zijn duidelijk en Lex is ontzettend vriendelijk. Wij hebben het als zeer prettig ervaren en kunnen nu verder om onze zakelijke doelen uit te voeren!
17-04-2024