Klantverhalen

Capilex nam mijn financiële zorgen weg

Patrick, eigenaar van VD Transport Groep, zit al jaren in de logistieke dienstverlening. In 2022 startte hij het bedrijf VD Transport Groep. Het bedrijf is logistiek partner in de zakelijke dienstverlening. Ze ontzorgen bedrijven in de logistieke processen door diensten te combineren. Dankzij Capilex kon hij zich zonder zorgen focussen op de groei van zijn bedrijf.

Waarom ben je je bedrijf gestart?

“Ik ben begonnen met koerier- en transportdiensten bij DHL. Daar kwam ik klanten tegen die op zoek waren naar opslag. Opslag is duur en kleinere bedrijven hebben hier vaak geen geld voor. Daar ben ik begonnen met deze klanten te ontzorgen. Van daaruit is de interesse in logistiek gegroeid. Nu focus ik mij op het totale fulfilmentpakket om logistiek te ontzorgen.”

Wat was jouw financieringsbehoefte?

“Bij het opzetten van mijn bedrijf liep ik tegen een financiële uitdaging aan. Ik moest nog een aantal leaseauto’s aflossen. Dit bracht veel financiële druk met zich mee, wat het moeilijk maakte om een nieuw bedrijf te starten. Ik kwam bij Capilex uit, die mij geholpen hebben de leaseauto’s te kunnen aflossen. Hierdoor kon ik mij volledig focussen op de start van mijn nieuwe bedrijf.”

Wat heeft dit je opgeleverd?

“Het wegnemen van mijn financiële zorgen heeft mij de mogelijkheid gegeven om volledig te focussen op de groei van mijn bedrijf. Ik kon mijn tijd besteden aan het ontwikkelen van de diensten en het uitbreiden van mijn klantenbestand. Daarnaast heeft het mij veel rust en zekerheid gegeven, omdat ik geen hoge rente- en aflossingsverplichtingen meer had. Dit heeft mijn ondernemerschap enorm geholpen en leidde tot verdere groei en succes van VD Transport Groep. Ik kan Capilex zeker aanbevelen aan andere ondernemers die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele financieringspartner.”

Wat wil je in de toekomst nog bereiken?

“Mijn ambitie is om VD Transport Groep verder uit te breiden en te positioneren als een toonaangevende speler in de logistieke markt. Voor de toekomst, focus ik mij, op een zo goed mogelijk fulfilment bedrijf te worden. Het is mijn droom om uit te groeien tot een tweede bol.com.”

Zoek je ook financiering voor jouw bedrijf? Kijk dan hier of je in aanmerking komt voor een lening.

Wij denken graag met je mee
Bel direct of stuur een e-mail. Wij nemen dezelfde dag nog contact met je op.

Bij Capilex verbinden we vraag en aanbod van geld op een efficiënte en transparante manier.