Klantverhalen

Een lening bij Capilex is laagdrempelig en snel afgesloten

Rebekka (63), onderneemster met haar onderneming in trainingen en verandermanagement sinds 2014, heeft zich door de jaren heen bewezen als een ware pionier op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Haar bedrijf, dat begon als een klein initiatief vanuit haar passie voor onderwijs en groei, is uitgegroeid tot een gerespecteerde naam binnen de industrie. Met een breed scala aan workshops, seminars en één-op-één coachingssessies heeft Rebekka's onderneming talloze individuen en bedrijven (profit en non-profit) geholpen hun potentieel te realiseren. Haar benadering, die zich kenmerkt door een combinatie van wetenschappelijk onderbouwde technieken en een persoonlijke touch, wordt hoog gewaardeerd onder haar cliënten. Ook in het digitale tijdperk blijft ze innoveren.

Hoe heeft Capilex geholpen?

Met de steun van Capilex kan ze nu haar aanbod uitbreiden en nieuwe cursussen ontwikkelen die inspelen op de huidige behoeften binnen het onderwijsveld. De financiering maakt het ook mogelijk om investeringen te doen in marketing en sales, waardoor het bedrijf een groter bereik kan genereren en meer onderwijsprofessionals kan bereiken. Bovendien stelt het Rebekka in staat om haar team te versterken met experts op verschillende gebieden, wat de kwaliteit van de trainingen ten goede komt en haar positie in de markt verstevigt.igt. Capilex, een alternatieve financier, specialist in het ondersteunen van groeiende ondernemingen, heeft onlangs besloten om Rebekka's onderneming een  financiering te verstrekken. Rebekka's bedrijf, dat zich onderscheidt door haar expertise in verandermanagement, richt zich primair op het onderwijssegment, met een speciale focus op scholen en onderwijsinstellingen.

Met welk doel zal de verstrekte financiering door Capilex worden ingezet?

Door de samenwerking met Capilex krijgt Rebekka nu de kans om haar bedrijf naar een hoger niveau te tillen. De financiering zal worden aangewend om het huidige aanbod van trainingen en workshops te diversifiëren en verder af te stemmen op de nieuwste ontwikkelingen en trends binnen het onderwijs. Hierdoor kan ze inspelen op de groeiende vraag naar gespecialiseerde kennis over hoe scholen effectief kunnen navigeren door de complexe processen van verandering.

De extra middelen die nu tot haar beschikking staan, zullen ook geïnvesteerd worden in de uitbreiding van haar marketing- en verkoopstrategieën. Dit zal niet alleen leiden tot een vergroting van haar zichtbaarheid in de markt, maar het stelt haar bedrijf ook in staat om een breder netwerk van onderwijsprofessionals aan te spreken en te voorzien van essentiële vaardigheden voor verandermanagement.

Blijven innoveren

Daarnaast biedt de financiering van Capilex Rebekka de mogelijkheid om haar team uit te breiden met ervaren specialisten op het gebied van onderwijsinnovatie, digitale transformatie en organisatieontwikkeling. Deze strategische personeelsuitbreiding zal niet alleen de kwaliteit van de aangeboden trainingen verhogen, maar ook bijdragen aan een stevigere positie van haar onderneming als vooraanstaande aanbieder van verandermanagement-trainingen voor het onderwijs. Met deze stappen is Rebekka goed gepositioneerd om haar visie voor een toekomstbestendig onderwijssysteem waar te maken..

Wij denken graag met je mee
Bel direct of stuur een e-mail. Wij nemen dezelfde dag nog contact met je op.

Bij Capilex verbinden we vraag en aanbod van geld op een efficiënte en transparante manier.