Financiering

Om u zo snel mogelijk een financieringsvoorstel te kunnen doen is het van belang dat wij een financieringsaanvraag ontvangen. U kunt de aanvraag online doen. Indien wij nog aanvullende vragen hebben, nemen we contact op.
Wat heb ik nodig om in aanmerking to komen voor een financiering:
Je bent ondernemer
Overwaarde op je (bedrijfs)vastgoed
Start uw aanvraag

Met een financiering bij ons bent u verzekerd van:

Een razendsnelle afhandeling
Tijd is geld. Daarom proberen wij binnen 24 uur na ontvangst van uw financieringsaanvraag deze te beoordelen zodat we u kunnen laten weten wat de mogelijkheden zijn bij Capilex voor uw onderneming.
Op werkdagen zijn wij telefonisch goed bereikbaar
Heeft u vragen over uw aanvraag of wilt u vrijblijvend de mogelijkheden bespreken? Bel dan gerust, we staan u graag te woord.
Geen gedoe met jaarcijfers
Het aanleveren van jaarcijfers is bij het indienen van uw financieringsaanvraag niet nodig. De beoordeling doen wij volledig met eigen data. Zo houden we de snelheid erin.
Aantrekkelijk leningsaanbod
De door Capilex aangeboden leningen kennen een marktconforme prijsstelling. Geen kleine lettertjes of onduidelijkheden.
Een lening die past bij uw wensen
Uw lening dient aan te sluiten bij uw bedrijf en wij verzekeren u van een passend aanbod.
Specifieke leningsvormenen passend maatwerk
Onze leningen zijn altijd maatwerk en wij kijken verder dan enkel cijfers uit het verleden.

Interesse in een financiering?

Bekijk uw mogelijkheden
Bekend van
Radiospot

Wat is een zakelijk krediet?

Een zakelijk krediet is een lening voor ondernemers die tijdelijk extra werkkapitaal nodig hebben. Het gaat vaak om een debiteurenoverbrugging of werkkapitaal om extra voorraden in te kopen. Bij Capilex helpen we u snel meteen lening, ook als dit bij de bank niet lukt.

Jouw aanvraag in 4 simpele stappen

1

Start uw aanvraag en bepaal hoeveel u wenst lenen

Mocht het bedrag dat u wenst te lenen na beoordeling te hoog zijn, dan zullen wij u laten weten wat het maximaal te lenen bedrag is bij Capilex voor uw onderneming.
2

Het hebben van onderpand is vereist bij Capilex

Onder onderpand verstaan wij een eigen woning of ander onroerend goed. Dit mag ook (in)direct via een borgstelling.
3

Vul uw aanvullende gegevens in

Graag ontvangen wij uw bedrijfsnaam en contactgegevens zodat wij u kunnen bereiken bij vragen tijdens de beoordeling van uw aanvraag.
4

Check de gegevens en bevestig de aanvraag

Zodra u de aanvraag aan ons heeft verzonden, nemen we deze direct in behandeling en pogen we u van een reactie te voorzien binnen 24 uur.

Exclusieve inzichten en verhalen

Directe toegang tot must-reads. Verbreed je horizon met onze zorgvuldig gekozen inzichten.
Lex Gielen is eigenaar van Capilex. Bij Capilex kunnen bedrijven een lening afsluiten zonder tussenkomst van een bank.
Na het opzetten van een aantal succesvolle fintech-bedrijven is ondernemer In deze categorie vind je bekende ondernemers die ons inspireren in binnenland en buitenland. Lex Gielen samen met zijn compagnon Luc van Laarhoven op zoek naar een nieuw zakelijk avontuur. Zijn factoringbedrijf Atlantis Financiers loopt goed, maar Gielen wil zijn tanden in iets nieuws zetten. Samen met Van Laarhoven besluit hij een vastgoedportfolio op te bouwen, in eerste instantie in Luxemburg waar Van Laarhoven woont, maar de focus verschuift al snel naar de Nederlandse vastgoedmarkt. Uiteindelijk besluiten ze dat ook dit niet is waar ze naar op zoek zijn. Het bezit van huizen brengt wat Gielen betreft te veel ‘gedoe’ met zich mee en het rendement Wat is rendement? Rendement is een maatstaf die aangeeft hoeveel winst of opbrengst iemand heeft verkregen uit een belegging of investering. Het wordt uitgedrukt als een percentage van de oorspronkelijke investering... is te zeer afhankelijk van de markt. Wel stuiten Luc van Laarhoven en Lex Gielen door deze vastgoedervaring op een nieuw businessmodel: hypothecaire gedekte bedrijfsleningen. Dit blijkt een goede zet, gezien de huidige ontwikkelingen in de vastgoedmarkt.
Lees meer

Dit zeggen onze klanten

Al onze reviews worden verzameld op het onafhankelijke review-platform van klantenvertellen.

9.8
Klantenvertellen
15
beoordelingen

Dit zeggen onze klanten

Al onze reviews worden verzameld op het onafhankelijke review-platform van klantenvertellen.

9.8
Klantenvertellen
15
beoordelingen
Snel helder transparant
Hier wordt snel geschakeld. Geen rompslomp zoals bij de grote banken. Je komt hier snel verder. Dus ook met je bedrijf.
08-07-2024
Service & snelheid
Prettige ervaring met Lex, Vakkundig, uitermate behulpzaam zonder twijfel een aanrader voor ondernemers en een maximale aanvulling voor deze markt.
22-06-2024
zeer professioneel bedrijf
Aan alles word gedacht, en je word overal van op de hoogte gebracht. Ik raad iedereen Capilex aan!
12-06-2024
prettig
lex zegt wat hij doet. Hij komt zijn woorden na je kan zeker met hem samen werken. ga zo door lex
23-04-2024
Capilex is een absolute aanrader!
Aanvraag gedaan voor aanvulling op bestaande financiering, Lex Gielen heeft dit op zeer korte termijn kunnen realiseren voor mij. Communicatie verliep uitstekend! Nogmaals top services, echt een aanrader!
28-04-2024
Betrouwbaar, razendsnel!
Als eigenaar van een MKB was ik op zoek naar financiële ondersteuning en gelukkig ontdekte ik Capilex. Hun service was niet alleen super, maar ook razendsnel! Binnen no-time hadden ze me geholpen met een lening die perfect bij mijn bedrijfsbehoeften paste. Het proces was eenvoudig en transparant, en hun team was uiterst professioneel en behulpzaam gedurende het hele traject. Ik kan Capilex ten zeerste aanbevelen aan andere ondernemers die op zoek zijn naar betrouwbare financiële partners voor hun bedrijfsgroei. Bedankt, Capilex!
02-05-2024
Geweldige begeleiding
Nadat ik via via in contact ben gekomen met Capilex over een financiering kan ik alleen maar melden dat het contact zeer prettig en duidelijk is. Alle vragen worden duidelijk beantwoord en desgevraagd per mail bevestigd.
03-05-2024
Geweldig goed geholpen
Lex bedankt voor de goede afhandeling van de lening! Waren wat problemen met mijn hypotheek en andere dingen heeft lex samen met zijn notaris! Super goed mee geholpen en opgelost Lex super bedankt ! Mvg Richard
01-06-2024
Geweldige service en snelheid en kundig advies.
Capilex en Lex Gielen hebben mij als ondernemer voorzien van een lening waar veel banken terughoudend waren. Met als gevolg een prachtige en gezonde onderneming. Goed advies en snelheid in de wijze van handelen.
29-01-2024
Echt een aanrader, transparant en vlotte services!
Ben erg goed geholpen door Lex Gielen, geen verborgen kleine lettertjes, en erg vlotte services! Kortom een aanrader.
13-02-2024
snel, correct en behulpzaam
Voor mijn bnedrijf een financiering bij Capilex geregeld. Verschillende gesprekken met Lex gehad over twijfels en adviezen. Elke keer ruim de tijd gekregen om alles te bespreken. Na akkoord op alles was het binnen 14 dagen geregeld.
14-02-2024
Geen gedoe, snel geregeld
Bij Capilex is een financiering snel geregeld. Het aanvraagproces verloopt soepel en is transparant. Omdat wij een spoedproces hadden was ook dit zo geregeld via de betreffende notaris waarmee Capilex zaken doet. Kortom een professionele partij die zijn afspraken nakomt
16-02-2024
Mijn ervaring is goed met Capilex tot dusver.
Mijn ervaring is goed met Capilex en ik kan hun zeker aanbevelen als je een lening/hypotheek zoek tot 200000 euro. Ze zijn niet lastig en en werken vooral op wederzijds vertrouwen. Bij banken allemaal lang duren en veel vragen. En dan moet je nog gelukt hebben als je wat krijgt.
17-02-2024
Top
Van A tot Z goed geregeld.
13-03-2024
Ontzettend goed en professioneel geholpen
Wij zijn heel goed geholpen, de communicatie verloopt goed en snel. De afspraken zijn duidelijk en Lex is ontzettend vriendelijk. Wij hebben het als zeer prettig ervaren en kunnen nu verder om onze zakelijke doelen uit te voeren!
17-04-2024

Vragen over financieren?

Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is de maximale looptijd?
De looptijd is in beginsel 12 maanden. Na 12 maanden kan gezamenlijk worden gekeken of verlenging mogelijk is.
Wat is een borg?
Wat is een borg? Deze persoon (of bedrijf) zal ten gunste van Capilex een akte van borgtocht tekenen en mogelijk (extra) zekerheden verstrekken. U blijft echter de financiering aan ons aflossen en wij onderhouden het contact in beginsel met u. Ingeval u de verplichtingen verbonden aan de lening onverhoopt niet zou nakomen, dan hebben wij het recht om, naast u, ook de borg aan te spreken.
Aan welke voorwaarden moet ik voldoen?
U dient ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel, actief te zijn als ondernemer en u heeft overwaarde op uw (bedrijfs)onroerend goed. Onroerend goed kan ook uw eigen woning zijn.
Wie kan een lening aanvragen?
Wij verstrekken leningen aan enkel ondernemers. U dient als ondernemer ingeschreven te staan in de Kamer van Koophandel. Ook als u onderneemt via een rechtspersoon (zoals een besloten vennootschap (BV), een naamloze vennootschap (NV) of een stichting), kunt u een aanvraag bij Capilex doen.
Hoeveel kan ik lenen?
Wij verstrekken leningen tot maximaal 200.000,- EUR je leenbedrag is afhankelijk van de overwaarde op uw (bedrijfs)onroerend goed wat ter dekking wordt ingebracht. Door het doen van een aanvraag bekijken we hoeveel u maximaal bij Capilex kunt lenen.

Vraag jouw financiering aan

Hoeveel wil je lenen?
0
Wanneer?
Select field
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Start jouw aanvraag
Aantrekkelijk leningsaanbod
Geen gedoe met (jaarcijfers)
Razendsnelle afhandeling
Wij denken graag met je mee
Bel direct of stuur een e-mail. Wij nemen dezelfde dag nog contact met je op.

Lex Gielen

Partner

Bel direct of stuur een e-mail. Wij nemen dezelfde dag nog contact met je op.

Start jouw aanvraag