Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Maximaliseer het rendement van uw spaargeld

Wie tegenwoordig nog steeds ervoor kiest om geld op een spaarrekening te zetten, benadeelt eigenlijk zichzelf. De spaarrente is momenteel namelijk extreem laag. Dit betekent dat in combinatie met de jaarlijkse inflatie het saldo op uw spaarrekening geleidelijk aan minder waard wordt. Of sparen met aantrekkelijke rentetarieven ooit weer terugkomt, is zeer onzeker. Sterker nog, veel banken overwegen zelfs om op dit moment negatieve rentetarieven toe te passen op spaargeld, waardoor u moet betalen voor het stallen van uw geld in plaats van dat u rente ontvangt. Echter, door te investeren in alternatieve mogelijkheden zoals die worden aangeboden door Capilex, kunt u uw spaargeld laten groeien. In plaats van passief te wachten op een minimaal rendement van een spaarrekening, kunt u actief investeren in projecten die een veel hoger rendement bieden. Met Capilex kunt u profiteren van investeringen in Nederlandse MKB-ondernemingen met aantrekkelijke rendementen die uw spaargeld effectief kunnen laten groeien.
Deelname vanaf €100.000,-
Vastgoed als onderpand
Rente uitkering per kwartaal
Ontvang vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden
Goede spreiding
Laag risico
Stabiele beleggingen
Weinig onderhoud

Statistieken

Deze informatie wordt eens in de 14 dagen geüpdatet.

44.14 k

Gemiddelde leensom (in EUR)

2571

Totaal aantal aanvragen

113.49 mln

Behandelde aanvragen (in EUR)

Uw inleg
0
Uw rendement
25.000
18% rendement in 36 maanden, looptijd 3 jaar.

Wij verzekeren je van:

Wij lenen geld op een gezekerde manier uit
Onnodige risico’s nemen we niet. Wij lenen het geld op een verantwoorde manier uit. Gezekerd door vastgoed als onderpand.
Topservice
Onze klanten en investeerders zijn onze business. Zij staan bij ons op nummer 1.
Persoonlijk contact
Wij snappen dat u behoefte hebt aan een dialoog. Daarom zijn wij altijd telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren.
Transparant
Bij ons heeft u altijd en overal inzicht in uw investering en onze rapportages.
Accuraat
Bij ons ontvangt u elk kwartaal stipt op tijd uw rente uitkering.
Geautomatiseerde optimalisatie
Capilex is doorlopend bezig met operationele verbeteringen. Zo werken we razendsnel en besparen we op de kosten.

Interesse in een solide investering?

Bekijk jouw mogelijkheden
Bekend van
Radiospot

Veilig

Ontdek de voordelen van investeren bij ons

Bij Capilex begrijpen we het belang van het maximaliseren van het rendement op uw spaargeld. Met de huidige lage spaarrente is het essentieel om alternatieve investeringsmogelijkheden te verkennen die een hoger rendement bieden. Wanneer u ervoor kiest om met ons te investeren, profiteert u van diverse aantrekkelijke voordelen die uw rendement kunnen verhogen. Capilex biedt investeringsmogelijkheden in Nederlandse MKB-ondernemingen. Deze investeringen zijn niet alleen lucratief, maar ook veilig en betrouwbaar. Met een korte looptijd en vastgoed als onderpand, bieden we een aantrekkelijk rendement dat uw spaargeld kan doen groeien.

Start met investeren in 5 simpele stappen

Download onze brochure of registreer je vrijblijvend voor toegang tot ons investeerders-portaal
1.
Verdiep je in ons aanbod en het daaraan verbonden rendement en risico’s
2.
Wens je iemand te spreken, bel dan gerust of kom vrijblijvend langs op ons kantoor. Wij (en de koffie of thee) staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden
3.
Is alles helemaal duidelijk en wil je mee doen? Klik dan op ‘Ik wil graag deelnemen’ in het investeeerders-portaal of neem contact met ons op
4.
Geniet van je rendement ieder kwartaal en monitor je obligatie en verbonden zekerheden in ons investeerders-portaal
5.

Wat is gezekerd investeren bij Capilex?

Betrouwbaarheid en zekerheid: Onze sterke punten

Wanneer u ervoor kiest om met Capilex te investeren, kiest u voor betrouwbaarheid en zekerheid. We streven ernaar om onze investeerders te voorzien van een veilige en stabiele omgeving om hun spaargeld te laten renderen. Met een bewezen staat van dienst en een focus op transparantie, kunt u erop vertrouwen dat uw geld in goede handen is. Onze investeringsmogelijkheden bieden een rendement van 6%-8%vast per jaar. Dit is aanzienlijk hoger dan wat traditionele spaarrekeningen momenteel bieden. Bovendien hanteren we een minimale looptijd van 3 jaar, waardoor u de mogelijkheid heeft om op lange termijn te profiteren van uw investering.

Een kredietnemer bij Capilex beschikt altijd over:

Een (actieve) onderneming
Vastgoed met overwaarde (onderpand).
De ondernemer staat privé altijd borg.

Onze beoordeling is snel maar zeer accuraat

Al onze klanten worden gescreend met behulp van zelf ontwikkelde customer due diligence (CDD) software. Naast CCD-risico’s, toetsen wij klanten ook op de belangrijkste aanvullende risicofactoren. Zo wordt er aan elke klant een risicofactor toegekend. Deze risicofactor wordt vervolgens periodiek getoetst. Zo houden we de risico’s ten aanzien van klanten te allen tijde onder controle.

Flexibiliteit en diversificatie: Uw sleutel tot succes

Bij Capilex geloven we in flexibiliteit en diversificatie als sleutelelementen voor succesvolle investeringen. Daarom bieden we verschillende investeringsmogelijkheden, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw financiële doelen past. Of u nu op zoek bent naar korte- of lange termijn rendement, wij hebben de juiste oplossing voor u.

Door te investeren in Nederlandse MKB-ondernemingen, profiteert u niet alleen van een aantrekkelijk rendement, maar draagt u ook bij aan de groei van de lokale economie. Dit geeft uw investering niet alleen financiële waarde, maar ook maatschappelijke impact.

 

Optimaliseer het rendement van uw spaargeld

Bij Capilex streven we ernaar om onze investeerders de best mogelijke ervaring te bieden. Met onze focus op betrouwbaarheid, zekerheid, flexibiliteit en diversificatie, zijn we er trots op dat we een partner van keuze zijn voor diegenen die hun spaargeld willen laten renderen.

Dus waar wacht u nog op? Ontdek vandaag nog de voordelen van investeren met Capilex en maximaliseer het rendement van uw spaargeld. Met onze bewezen staat van dienst en ons toegewijde team van experts, bent u verzekerd van een succesvolle investeringservaring.

Investeren bij Capilex

Hoeveel wil je investeren?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Online inzage in uw belegging en zekerheden
Vast rendement tot 7% per jaar
Minimale looptijd van 3 jaar
Help Nederlandse ondernemers verder
Vanaf welk bedrag kunt u deelnemen?
Deelname in de obligaties die Capilex uitgeeft kan vanaf (minimaal) 100.000 EUR.
Hoe zijn mijn obligaties gezekerd?
U neemt met uw investering deel in een pool van leningen die door Capilex hypothecair zijn afgedekt met behulp van de notaris. Daarnaast staan ook de ondernemers altijd persoonlijk borg en zijn de bedrijfsmiddelen (o.a. inventaris, voorraaden en vorderingen) eveneens zekerheid middels een verpanding aan Capilex. Capilex geeft deze zekerheden door aan haar investeerders.
Wat maakt jullie propositie anders dan anders?
U investeert uw vermogen gezekerd in ondernemend Nederland. U investeert in een pool van leningen die altijd gedekt worden door een recht van hypotheek. Capilex kijkt bij het verstrekken van de lening of de LTV (Loan-to-Value) gezond is en eventuele schommelingen in de markt (zoals een recessie) kan opvangen, zodat het onderpand voldoende dekking moet bieden om de lening te borgen. Daarnaast staan de door Capilex gefinancierde ondernemers persoonlijk borg en verlenen ze Capilex een pandrecht op
Wat maakt jullie propositie anders dan anders?
U investeert uw vermogen gezekerd in ondernemend Nederland. U investeert in een pool van leningen die altijd gedekt worden door een recht van hypotheek. Capilex kijkt bij het verstrekken van de lening of de LTV (Loan-to-Value) gezond is en eventuele schommelingen in de markt (zoals een recessie) kan opvangen, zodat het onderpand voldoende dekking moet bieden om de lening te borgen. Daarnaast staan de door Capilex gefinancierde ondernemers persoonlijk borg en verlenen ze Capilex een pandrecht op
Kan ik ook deelnemen uit een onderneming?
Ja, U kunt deelnemen vanuit uw onderneming (als rechtspersoon) of als natuurlijk persoon.
Zijn er risico’s verbonden aan deze obligatie?
Ja, aan beleggen zijn risico's verbonden. U kunt over risico's lezen in ons uitgebreide informatie memorandum.
Wij denken graag met je mee
Bel direct of stuur een e-mail. Wij nemen dezelfde dag nog contact met je op.

Luc van Laarhoven

Partner

Bel direct of stuur een e-mail. Wij nemen dezelfde dag nog contact met je op.