Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Veilige obligaties met hoog rendement: Uitstekende beleggingsmogelijkheden bij Capilex

Als het gaat om beleggen, zijn veiligheid en rendement twee cruciale aspecten waar elke investeerder naar op zoek is. Bij Capilex begrijpen we deze behoeften en bieden we veilige obligaties met een hoog rendement voor beleggers die op zoek zijn naar een betrouwbare en winstgevende investering. Met hypothecaire dekking, een looptijd vanaf 3 jaar of langer, een vast en gegarandeerd rendement en kwartaaluitkeringen, kunt u met vertrouwen investeren in Nederlandse MKB-ondernemingen en uw vermogen laten groeien. Hier zullen we dieper ingaan op de voordelen en kenmerken van onze beleggingsmogelijkheden.
Deelname vanaf €100.000,-
Vastgoed als onderpand
Rente uitkering per kwartaal
Ontvang vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden
Goede spreiding
Laag risico
Stabiele beleggingen
Weinig onderhoud

Statistieken

Deze informatie wordt eens in de 14 dagen geüpdatet.

44.35 k

Gemiddelde leensom (in EUR)

3223

Totaal aantal aanvragen

142.94 mln

Behandelde aanvragen (in EUR)

Uw inleg
0
Uw rendement
25.000
18% rendement in 36 maanden, looptijd 3 jaar.

Wij verzekeren je van:

Wij lenen geld op een gezekerde manier uit
Onnodige risico’s nemen we niet. Wij lenen het geld op een verantwoorde manier uit. Gezekerd door vastgoed als onderpand.
Topservice
Onze klanten en investeerders zijn onze business. Zij staan bij ons op nummer 1.
Persoonlijk contact
Wij snappen dat u behoefte hebt aan een dialoog. Daarom zijn wij altijd telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren.
Transparant
Bij ons heeft u altijd en overal inzicht in uw investering en onze rapportages.
Accuraat
Bij ons ontvangt u elk kwartaal stipt op tijd uw rente uitkering.
Geautomatiseerde optimalisatie
Capilex is doorlopend bezig met operationele verbeteringen. Zo werken we razendsnel en besparen we op de kosten.

Interesse in een solide investering?

Bekijk jouw mogelijkheden
Bekend van
Radiospot

Service met een glimlach

Veilige obligaties met hoog rendement: Een overzicht

Wij streven ernaar om beleggers de mogelijkheid te bieden omte profiteren van veilige obligaties met een vast en gezekerd rendement. Onzebeleggingen zijn zorgvuldig ontworpen om uw vermogen te beschermen entegelijkertijd een aantrekkelijk rendement te genereren. Hieronder volgt eenoverzicht van de belangrijkste kenmerken:

Hypothecaire dekking: Uw belegging beschermen

Bij Capilex hechten we veel waarde aan de veiligheid van uw belegging. Daarom worden al onze obligaties hypothecair gedekt. Dit betekent dat uw investering wordt ondersteund door een onderpand in de vorm van onroerend goed. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan heeft u de zekerheid dat uw belegging beschermd is door deze hypothecaire inschrijving.

Start met investeren in 5 simpele stappen

Download onze brochure of registreer je vrijblijvend voor toegang tot ons investeerders-portaal
1.
Verdiep je in ons aanbod en het daaraan verbonden rendement en risico’s
2.
Wens je iemand te spreken, bel dan gerust of kom vrijblijvend langs op ons kantoor. Wij (en de koffie of thee) staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden
3.
Is alles helemaal duidelijk en wil je mee doen? Klik dan op ‘Ik wil graag deelnemen’ in het investeeerders-portaal of neem contact met ons op
4.
Geniet van je rendement ieder kwartaal en monitor je obligatie en verbonden zekerheden in ons investeerders-portaal
5.

Wat is gezekerd investeren bij Capilex?

Looptijd van 3 jaar of langer: Duurzaam rendement

Onze obligaties hebben een looptijd van minimaal 3 jaar. Dit stelt ons in staat om duurzaam rendement te genereren voor onze investeerders. Door te investeren voor een langere periode kunnen we profiteren van stabiele groei en tegelijkertijd waarde toevoegen aan uw beleggingsportefeuille.

Vast en gegarandeerd rendement: Stabiliteit in onzekere tijden

Stabiliteit en zekerheid zijn twee factoren die belangrijkzijn bij beleggen. Wij bieden daarom een vast en gegarandeerd rendement op onze obligaties. U hoeft zich geen zorgen te maken over fluctuaties in de markt of economische onzekerheid. Onze obligaties bieden u een stabiel inkomen dat direct na uw investering start en gedurende de volledige beleggingsperiode elk kwartaal op uw rekening wordt bijgeschreven.

Relatief kleine bedragen uitlenen aan Nederlandse MKB-ondernemingen

Een van de unieke aspecten van onze beleggingsmogelijkheden is dat we relatief kleine bedragen uitlenen aan Nederlandse MKB-ondernemingen. Door te investeren in lokale bedrijven dragen we bij aan de groei van de economie en ondersteunen we ondernemerschap. Bovendien vergroot dit de diversificatie van uw beleggingsportefeuille.

Investeer vanaf €100.000: toegankelijk voor diverse beleggers

Wij geloven in toegankelijke beleggingsmogelijkheden. Bij ons kunt u daarom al investeren vanaf een bedrag van €100.000. Of u nu een ervaren belegger bent of net begint, onze obligaties zijn ontworpen om aan verschillende beleggingsbehoeften te voldoen. Met een lager instapbedrag krijgt u de kans om deel te nemen aan hoogrenderende investeringen.

Kwartaal uitkeringen: regelmatige opbrengsten

Een van de voordelen van beleggen in onze obligaties is het ontvangen van kwartaaluitkeringen. Dit betekent dat u elke drie maanden een deel van uw rendement ontvangt. Deze regelmatige uitkeringen bieden u een gestage bron van inkomsten en stellen u in staat om te profiteren van uw belegging terwijl deze nog loopt. Of u nu wilt herinvesteren of uw opbrengsten wilt gebruiken voor andere doeleinden, de kwartaaluitkeringen bieden u flexibiliteit en financiële stabiliteit.
Veilige obligaties met hoog rendement

Een kredietnemer bij Capilex beschikt altijd over:

Een (actieve) onderneming
Vastgoed met overwaarde (onderpand).
De ondernemer staat privé altijd borg.

Onze beoordeling is snel maar zeer accuraat

Al onze klanten worden gescreend met behulp van zelf ontwikkelde customer due diligence (CDD) software. Naast CCD-risico’s, toetsen wij klanten ook op de belangrijkste aanvullende risicofactoren. Zo wordt er aan elke klant een risicofactor toegekend. Deze risicofactor wordt vervolgens periodiek getoetst. Zo houden we de risico’s ten aanzien van klanten te allen tijde onder controle.

Veilige Investering: Persoonlijke borgstelling en hypothecaire inschrijving

Veiligheid is een belangrijk aspect bij het nemen van beleggingsbeslissingen. Daarom bieden wij veilige obligaties aan die gedekt worden door persoonlijke borgstelling van de MKB-ondernemer en hypothecaire inschrijving. Met de persoonlijke borgstelling is de ondernemer persoonlijk verantwoordelijk voor de terugbetaling van de lening, wat extra zekerheid biedt. Bovendien wordt de lening gedekt door een hypothecaire inschrijving, waardoor uw belegging wordt beschermd door een fysiek onderpand in de vorm van onroerend goed.

Waarom kiezen voor veilige obligaties met hoog rendement?

Veilige obligaties met hoog rendement bij Capilex bieden tal van voordelen voor beleggers. Hieronder volgt een samenvatting van de belangrijkste redenen waarom u zou moeten overwegen om in onze beleggingsmogelijkheden te investeren:         

Veiligheid: Onze obligaties worden ondersteund door hypothecaire dekking en persoonlijke borgstelling, wat zorgt voor een extra laag veiligheid en bescherming van uw belegging.      

Hoog Rendement: Ondanks de veiligheidsmaatregelen bieden onze obligaties een aantrekkelijk rendement van6%. Dit stelt u in staat om uw vermogen te laten groeien en een stabiel inkomen te genereren.        

Duurzame Groei: Met een looptijd van minimaal 3 jaar streven we naar duurzame groei van uw belegging. Door te investeren voor de lange termijn kunt u profiteren van waardevermeerdering en gestage rendementen.       

Toegankelijkheid: Onze beleggingsmogelijkheden zijn beschikbaar voor beleggers met een start bedrag vanaf €100.000. Dit maakt het toegankelijk voor verschillende beleggersprofielen.       

Met kwartaaluitkeringen ontvangt u regelmatige opbrengsten gedurende de loop tijd van uw belegging. Dit biedt financiële stabiliteit en flexibiliteit. Wacht niet langer en profiteer van de voordelen die veilige obligaties met hoog rendement bij Capilex te bieden hebben. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Ons deskundige team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het investeringsproces.

Reguliere Uitkeringen: Met kwartaaluitkeringen ontvangt u regelmatige opbrengsten gedurende de loop tijd van uw belegging. Dit biedt financiële stabiliteit en flexibiliteit. Wacht niet langer en profiteer van de voordelen die veilige obligaties met hoog rendement bij Capilex te bieden hebben. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Ons deskundige team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het investeringsproces.

Investeren bij Capilex

Hoeveel wil je investeren?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Online inzage in uw belegging en zekerheden
Vast rendement tot 7% per jaar
Minimale looptijd van 3 jaar
Help Nederlandse ondernemers verder
Vanaf welk bedrag kunt u deelnemen?
Deelname in de obligaties die Capilex uitgeeft kan vanaf (minimaal) 100.000 EUR.
Hoe zijn mijn obligaties gezekerd?
U neemt met uw investering deel in een pool van leningen die door Capilex hypothecair zijn afgedekt met behulp van de notaris. Daarnaast staan ook de ondernemers altijd persoonlijk borg en zijn de bedrijfsmiddelen (o.a. inventaris, voorraaden en vorderingen) eveneens zekerheid middels een verpanding aan Capilex. Capilex geeft deze zekerheden door aan haar investeerders.
Wat maakt jullie propositie anders dan anders?
U investeert uw vermogen gezekerd in ondernemend Nederland. U investeert in een pool van leningen die altijd gedekt worden door een recht van hypotheek. Capilex kijkt bij het verstrekken van de lening of de LTV (Loan-to-Value) gezond is en eventuele schommelingen in de markt (zoals een recessie) kan opvangen, zodat het onderpand voldoende dekking moet bieden om de lening te borgen. Daarnaast staan de door Capilex gefinancierde ondernemers persoonlijk borg en verlenen ze Capilex een pandrecht op
Wat maakt jullie propositie anders dan anders?
U investeert uw vermogen gezekerd in ondernemend Nederland. U investeert in een pool van leningen die altijd gedekt worden door een recht van hypotheek. Capilex kijkt bij het verstrekken van de lening of de LTV (Loan-to-Value) gezond is en eventuele schommelingen in de markt (zoals een recessie) kan opvangen, zodat het onderpand voldoende dekking moet bieden om de lening te borgen. Daarnaast staan de door Capilex gefinancierde ondernemers persoonlijk borg en verlenen ze Capilex een pandrecht op
Kan ik ook deelnemen uit een onderneming?
Ja, U kunt deelnemen vanuit uw onderneming (als rechtspersoon) of als natuurlijk persoon.
Zijn er risico’s verbonden aan deze obligatie?
Ja, aan beleggen zijn risico's verbonden. U kunt over risico's lezen in ons uitgebreide informatie memorandum.
Wij denken graag met je mee
Bel direct of stuur een e-mail. Wij nemen dezelfde dag nog contact met je op.

Luc van Laarhoven

Partner

Bel direct of stuur een e-mail. Wij nemen dezelfde dag nog contact met je op.