Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Beleggingsplatform: Ontdek stabiele beleggingen met laag risico

Ben je op zoek naar een betrouwbaar beleggingsplatform datje de mogelijkheid biedt om te investeren in stabiele activa met een laagrisico? Zoek niet verder! Bij Capilex hebben we ons beleggingsplatform ontwikkeld met jouw financiële zekerheid in gedachten. We begrijpen dat investeren een belangrijke stap is in het opbouwen van je vermogen en toekomstige financiële stabiliteit. Daarom hebben we bij Capilex extra aandacht besteed aan het creëren van een omgeving waarin je met vertrouwen kunt investeren. We bieden je de mogelijkheid om je vermogen gestaag te laten groeien, met de geruststellende wetenschap dat al je investeringen worden gedekt door vastgoed als onderpand en met een uitstekende spreiding van je beleggingen.
Deelname vanaf €100.000,-
Vastgoed als onderpand
Rente uitkering per kwartaal
Ontvang vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden
Goede spreiding
Laag risico
Stabiele beleggingen
Weinig onderhoud

Statistieken

Deze informatie wordt eens in de 14 dagen geüpdatet.

44.03 k

Gemiddelde leensom (in EUR)

2202

Totaal aantal aanvragen

96.95 mln

Behandelde aanvragen (in EUR)

Uw inleg
0
Uw rendement
25.000
18% rendement in 36 maanden, looptijd 3 jaar.

Wij verzekeren je van:

Wij lenen geld op een gezekerde manier uit
Onnodige risico’s nemen we niet. Wij lenen het geld op een verantwoorde manier uit. Gezekerd door vastgoed als onderpand.
Topservice
Onze klanten en investeerders zijn onze business. Zij staan bij ons op nummer 1.
Persoonlijk contact
Wij snappen dat u behoefte hebt aan een dialoog. Daarom zijn wij altijd telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren.
Transparant
Bij ons heeft u altijd en overal inzicht in uw investering en onze rapportages.
Accuraat
Bij ons ontvangt u elk kwartaal stipt op tijd uw rente uitkering.
Geautomatiseerde optimalisatie
Capilex is doorlopend bezig met operationele verbeteringen. Zo werken we razendsnel en besparen we op de kosten.

Interesse in een solide investering?

Bekijk jouw mogelijkheden
Bekend van
Radiospot

Veilig

Het voordeel van stabiele beleggingen

Bij beleggen is het cruciaal om te streven naar stabiliteiten consistentie. Wij begrijpen dit als geen ander. Ons beleggingsplatform isgericht op het bieden van investeringskansen die je vermogen op lange termijnlaten groeien, terwijl het risico tot een minimum wordt beperkt.

Start met investeren in 5 simpele stappen

Download onze brochure of registreer je vrijblijvend voor toegang tot ons investeerders-portaal
1.
Verdiep je in ons aanbod en het daaraan verbonden rendement en risico’s
2.
Wens je iemand te spreken, bel dan gerust of kom vrijblijvend langs op ons kantoor. Wij (en de koffie of thee) staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden
3.
Is alles helemaal duidelijk en wil je mee doen? Klik dan op ‘Ik wil graag deelnemen’ in het investeeerders-portaal of neem contact met ons op
4.
Geniet van je rendement ieder kwartaal en monitor je obligatie en verbonden zekerheden in ons investeerders-portaal
5.

Wat is gezekerd investeren bij Capilex?

Laag risico, hoog rendement

Een van de belangrijkste kenmerken van ons beleggingsplatform is het lage risico dat het met zich meebrengt. We begrijpen dat het behoud van je kapitaal belangrijk is en daarom hebben we ervoor gezorgd dat al onze beleggingen worden gedekt door solide vastgoedactiva. Dit betekent dat je investeringen worden beschermd tegen onverwachte schommelingen op de markt, waardoor je met een gerust gevoel kunt investeren.

Een kredietnemer bij Capilex beschikt altijd over:

Een (actieve) onderneming
Vastgoed met overwaarde (onderpand).
De ondernemer staat privé altijd borg.

Onze beoordeling is snel maar zeer accuraat

Al onze klanten worden gescreend met behulp van zelf ontwikkelde customer due diligence (CDD) software. Naast CCD-risico’s, toetsen wij klanten ook op de belangrijkste aanvullende risicofactoren. Zo wordt er aan elke klant een risicofactor toegekend. Deze risicofactor wordt vervolgens periodiek getoetst. Zo houden we de risico’s ten aanzien van klanten te allen tijde onder controle.

Spreiding voor optimale resultaten

Een ander essentieel aspect van succesvol beleggen is spreiding. Bij Capilex hebben we een breed scala aan investeringsmogelijkheid en om ervoor te zorgen dat je je risico nog verder vermindert. Door je investeringen te diversifiëren, maximaliseer je je kansen op rendement en beperk je de impact van marktvolatiliteit.

Investeer in Nederlandse MKB-ondernemingen en houd controle

Bij ons beleggingsplatform kun je al vanaf €100.000,- beginnen met investeren. Wij geloven in de kracht van investeringen in Nederlandse MKB-ondernemingen en willen jou de kans bieden om hieraan deel te nemen. Onze toegankelijke instapdrempel maakt het voor jou mogelijk om je kapitaal te laten groeien, terwijl je Nederlandse bedrijven helpt verder te groeien. Bovendien krijg je online volledige inzage in je beleggingen en de bijbehorende zekerheden, zodat je altijd op de hoogte bent van de status van je investeringen. Bij Capilex streven we ernaar om beleggen zo eenvoudig mogelijk te maken.

Het beleggingsplatform van Capilex: Jouw weg naar financiële stabiliteit

Met het beleggingsplatform van Capilex kun je met vertrouwen investeren in stabiele activa met laag risico. We begrijpen dat financiële stabiliteit van groot belang is en we zijn vastbesloten om je te helpen je financiële doelen te bereiken.

Wacht niet langer en ontdek de voordelen van ons beleggingsplatform op capilex.com. Begin met investeren in stabiele beleggingen, gedekt door vastgoed als onderpand, en geniet van een uitstekende spreiding van je portefeuille. Je financiële toekomst begint hier!

Investeren bij Capilex

Hoeveel wil je investeren?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Online inzage in uw belegging en zekerheden
Vast rendement tot 7% per jaar
Minimale looptijd van 3 jaar
Help Nederlandse ondernemers verder
Vanaf welk bedrag kunt u deelnemen?
Deelname in de obligaties die Capilex uitgeeft kan vanaf (minimaal) 100.000 EUR.
Hoe zijn mijn obligaties gezekerd?
U neemt met uw investering deel in een pool van leningen die door Capilex hypothecair zijn afgedekt met behulp van de notaris. Daarnaast staan ook de ondernemers altijd persoonlijk borg en zijn de bedrijfsmiddelen (o.a. inventaris, voorraaden en vorderingen) eveneens zekerheid middels een verpanding aan Capilex. Capilex geeft deze zekerheden door aan haar investeerders.
Wat maakt jullie propositie anders dan anders?
U investeert uw vermogen gezekerd in ondernemend Nederland. U investeert in een pool van leningen die altijd gedekt worden door een recht van hypotheek. Capilex kijkt bij het verstrekken van de lening of de LTV (Loan-to-Value) gezond is en eventuele schommelingen in de markt (zoals een recessie) kan opvangen, zodat het onderpand voldoende dekking moet bieden om de lening te borgen. Daarnaast staan de door Capilex gefinancierde ondernemers persoonlijk borg en verlenen ze Capilex een pandrecht op
Wat maakt jullie propositie anders dan anders?
U investeert uw vermogen gezekerd in ondernemend Nederland. U investeert in een pool van leningen die altijd gedekt worden door een recht van hypotheek. Capilex kijkt bij het verstrekken van de lening of de LTV (Loan-to-Value) gezond is en eventuele schommelingen in de markt (zoals een recessie) kan opvangen, zodat het onderpand voldoende dekking moet bieden om de lening te borgen. Daarnaast staan de door Capilex gefinancierde ondernemers persoonlijk borg en verlenen ze Capilex een pandrecht op
Kan ik ook deelnemen uit een onderneming?
Ja, U kunt deelnemen vanuit uw onderneming (als rechtspersoon) of als natuurlijk persoon.
Zijn er risico’s verbonden aan deze obligatie?
Ja, aan beleggen zijn risico's verbonden. U kunt over risico's lezen in ons uitgebreide informatie memorandum.
Wij denken graag met je mee
Bel direct of stuur een e-mail. Wij nemen dezelfde dag nog contact met je op.

Luc van Laarhoven

Partner

Bel direct of stuur een e-mail. Wij nemen dezelfde dag nog contact met je op.