Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Geldinvesteren in MKB-ondernemingen via Capilex

Bent u op zoek naar manieren om meer rendement uit uw vermogen te halen zonder al te veel risico te lopen? Overweeg dan om uw geld te investeren in ondernemend Nederland via Capilex, u kunt deelnemen vanaf€100.000,--. Bij Capilex zijn we gespecialiseerd in het financieren van Nederlandse midden- en kleinbedrijven.  Wij doen dit met vastgoed als onderpand. Uw investering heeft hierdoor ook een hypothecaire zekerheid. In dit artikel zullen we de voordelen en kenmerken van deze investeringsmogelijkheid bespreken, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.
Deelname vanaf €100.000,-
Vastgoed als onderpand
Rente uitkering per kwartaal
Ontvang vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden
Goede spreiding
Laag risico
Stabiele beleggingen
Weinig onderhoud

Statistieken

Deze informatie wordt eens in de 14 dagen geüpdatet.

43.09 k

Gemiddelde leensom (in EUR)

1947

Totaal aantal aanvragen

83.89 mln

Behandelde aanvragen (in EUR)

Uw inleg
0
Uw rendement
25.000
18% rendement in 36 maanden, looptijd 3 jaar.

Wij verzekeren je van:

Wij lenen geld op een gezekerde manier uit
Onnodige risico’s nemen we niet. Wij lenen het geld op een verantwoorde manier uit. Gezekerd door vastgoed als onderpand.
Topservice
Onze klanten en investeerders zijn onze business. Zij staan bij ons op nummer 1.
Persoonlijk contact
Wij snappen dat u behoefte hebt aan een dialoog. Daarom zijn wij altijd telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren.
Transparant
Bij ons heeft u altijd en overal inzicht in uw investering en onze rapportages.
Accuraat
Bij ons ontvangt u elk kwartaal stipt op tijd uw rente uitkering.
Geautomatiseerde optimalisatie
Capilex is doorlopend bezig met operationele verbeteringen. Zo werken we razendsnel en besparen we op de kosten.

Interesse in een solide investering?

Bekijk jouw mogelijkheden
Bekend van
Radiospot

Alles over Capilex

Geld investeren in ondernemend Nederland voor hoger rendement

Het investeren van uw geld in Nederlandse MKB-ondernemingen via Capilex, levert aantrekkelijke rendementen op. Beleg bij Capilex in hypothecair gezekerde met een looptijd vanaf 3 jaar en een vast rendement vanaf 6%. Dit is aanzienlijk hoger dan de rente die u ontvangt bij traditionele spaarrekeningen. Door geld te investeren in MKB-ondernemingen kunt u dus meer rendement halen uit uw vermogen.

Direct rendement met vastgoed als onderpand

Een ander voordeel van geld investeren via ons zijn de coupon uitkeringen per kwartaal. Dit betekent dat u regelmatig en vrijwel direct profiteert van het rendement uw investering. Daarnaast zijn onze obligaties gezekerd door leningen met vastgoed als onderpand. Deze hypothecaire zekerheid biedt extra garanties voor investeerders. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan kunnen we tenslotte terugvallen op het onderliggende vastgoed om onze investeerders te beschermen.

Start met investeren in 5 simpele stappen

Download onze brochure of registreer je vrijblijvend voor toegang tot ons investeerders-portaal
1.
Verdiep je in ons aanbod en het daaraan verbonden rendement en risico’s
2.
Wens je iemand te spreken, bel dan gerust of kom vrijblijvend langs op ons kantoor. Wij (en de koffie of thee) staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden
3.
Is alles helemaal duidelijk en wil je mee doen? Klik dan op ‘Ik wil graag deelnemen’ in het investeeerders-portaal of neem contact met ons op
4.
Geniet van je rendement ieder kwartaal en monitor je obligatie en verbonden zekerheden in ons investeerders-portaal
5.

Wat is gezekerd investeren bij Capilex?

Borgstelling van de gefinancierde ondernemers

Naast de hypothecaire zekerheid bieden we nog een extravangnet voor onze investeerders: de borgstelling van de door ons gefinancierde ondernemers. Dit betekent dat de ondernemers die gebruikmaken van Capilex financiering ook persoonlijk garantstaan voor de terugbetaling van de leningen. Dit verhoogt de zekerheid voorinvesteerders en vermindert het risico van de investering.

Spreiding van risico's en diversificatie

Een belangrijk principe bij geld investeren is het spreiden van risico's en het diversifiëren van uw beleggingsportefeuille. Door geld te investeren in Capilex obligaties is uw risico gespreid en gediversifieerd. Uw investering is tenslotte gedekt door meerdere leningen aan MKB-ondernemingen door heel Nederland en verdeeld over alle sectoren. U bent dus niet afhankelijk van het succes van slechts één bedrijf, project of sector. Ook dit verkleint het risico op verlies van uw investering.
Geld investeren

Een kredietnemer bij Capilex beschikt altijd over:

Een (actieve) onderneming
Vastgoed met overwaarde (onderpand).
De ondernemer staat privé altijd borg.

Onze beoordeling is snel maar zeer accuraat

Al onze klanten worden gescreend met behulp van zelf ontwikkelde customer due diligence (CDD) software. Naast CCD-risico’s, toetsen wij klanten ook op de belangrijkste aanvullende risicofactoren. Zo wordt er aan elke klant een risicofactor toegekend. Deze risicofactor wordt vervolgens periodiek getoetst. Zo houden we de risico’s ten aanzien van klanten te allen tijde onder controle.

Professioneel beheer en transparantie

Bij ons kunt u rekenen op professioneel beheer. Ons team bestaat uit ervaren professionals die de MKB-ondernemingen en gebodenzekerheden grondig analyseren voordat ze financiering verstrekken. Wij hechten ook veel waarde aan communicatie en transparantie. Als investeerder in Capilex obligaties krijgt u regelmatig updates over de betalingen en zekerheden van de door Capilex gefinancierde ondernemingen. U kunt dus altijd op de hoogte blijven over hoe uw investering presteert en welke stappen er worden genomen om uw obligaties veilig te stellen.

 Investeer uw geld met vertrouwen en een vast rendement

Als u op zoek bent naar een manier om meer rendement uit uw vermogen te halen en slechts een overzichtelijk risico wenst te lopen, overweeg dan om uw geld te investeren in Nederlandse MKB-ondernemingen via Capilex. Meteen aantrekkelijk rendement van 6%, een looptijd van 3 jaar en obligaties die gezekerd zijn door leningen met vastgoed als onderpand, biedt Capilex u een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid. Investeer uw geld met vertrouwen en ontdek de mogelijkheden die we bieden. Ga naar capilex.com en registreer vandaag nog om te beginnen met geld investeren in Nederlandse MKB-ondernemingen. Haal meer rendement uit uw vermogen en bouw aan een solide en winstgevende beleggingsportefeuille. Let op: Beleggen brengt altijd een zeker risico met zich mee. Het is belangrijk om uw eigen financiële situatie, doelstellingen en risicobereidheid zorgvuldig te overwegen voordat u besluit om te investeren. Raadpleeg indien nodig een financieel adviseur voor advies op maat.

Investeren bij Capilex

Hoeveel wil je investeren?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Online inzage in uw belegging en zekerheden
Vast rendement van 6% per jaar
Minimale looptijd van 3 jaar
Help Nederlandse ondernemers verder
Kan ik ook een persoonlijke afspraak maken?
Zeker weten. Als u uw gegevens achterlaat in het contactformulier, nemen we contact met u op om een persoonlijke afspraak met u in te plannen.
Hoe lang bestaat Capilex?
Capilex is in 2020 ontstaan vanuit de jarenlange expertise en ervaring van haar oprichters en tevens (mede-)obligatiehouders, Lex Gielen en Luc van Laarhoven.
Staan jullie onder toezicht van de AFM?
Als Alternatieve Financierder, confirmeert Capilex zich uiteraard aan de geldende wet- en regelgeving, maar heeft voor haar activiteiten geen rapportageplicht aan de AFM. Wel ziet de Stichting Obligatiehouderbelangen erop toe dat wij conform de gemaakte afspraken te werk gaan.
Staan jullie onder toezicht van de AFM?
Als Alternatieve Financierder, confirmeert Capilex zich uiteraard aan de geldende wet- en regelgeving, maar heeft voor haar activiteiten geen rapportageplicht aan de AFM. Wel ziet de Stichting Obligatiehouderbelangen erop toe dat wij conform de gemaakte afspraken te werk gaan.
Zijn er risico’s verbonden aan deze obligatie?
Ja, aan beleggen zijn risico's verbonden. U kunt over risico's lezen in ons uitgebreide informatie memorandum.
Kan ik ook deelnemen uit een onderneming?
Ja, U kunt deelnemen vanuit uw onderneming (als rechtspersoon) of als natuurlijk persoon.
Wij denken graag met je mee
Bel direct of stuur een e-mail. Wij nemen dezelfde dag nog contact met je op.

Luc van Laarhoven

Partner

Bel direct of stuur een e-mail. Wij nemen dezelfde dag nog contact met je op.