De Belastingdienst is gestart met invorderen van belastingschulden

Hoe kan Capilex u helpen?

Ontstane belastingschulden tijdens de COVID-19 pandemie

Capilex biedt diverse herfinancieringsopties aan die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van uw bedrijf. Of het nu gaat om het spreiden van betalingen over een langere periode of het vinden van een passende lening met gunstige voorwaarden, Capilex werkt samen met u om een oplossing te vinden die uw financiële druk verlicht. Dit kan cruciaal zijn om uw onderneming gezond te houden en faillissement te voorkomen. Bovendien staat Capilex klaar met advies en ondersteuning om uw cashflow te optimaliseren en toekomstige fiscale uitdagingen beter te beheren. Door deze proactieve benadering kunt u zich weer richten op het groeien van uw bedrijf, terwijl u weet dat uw belastingschulden op een verantwoorde manier worden aangepakt. In de nasleep van de pandemie is de Belastingdienst begonnen met het proces om achterstallige belastingen te innen die zijn opgebouwd door bedrijven tijdens de COVID-19-crisis. Deze schuldenlast kan voor veel midden- en kleinbedrijven (MKB) een zware last zijn, waardoor hun financiële stabiliteit in gevaar komt. In deze moeilijke tijden kan het vinden van voldoende liquide middelen om aan dergelijke verplichtingen te voldoen een ontmoedigende taak zijn. Gelukkig staat Capilex, een gespecialiseerde financieringspartner voor het MKB, klaar om ondernemers te ondersteunen bij het navigeren door deze complexe uitdagingen.

Capilex heeft een breed scala aan herfinancieringsinstrumenten ontwikkeld die speciaal zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de unieke situaties van verschillende bedrijven binnen het MKB-segment. Met een diepgaand begrip van de financiële uitdagingen waarmee ondernemers worden geconfronteerd, biedt Capilex op maat gemaakte oplossingen zoals leningen met flexibele terugbetalingsplannen, lagere rentetarieven of zelfs uitgestelde betalingsopties om de cashflow te verbeteren.

De experts van Capilex werken nauw samen met klanten om een grondige analyse van hun financiële situatie uit te voeren, waarna zij adviseren over de meest geschikte herfinancieringsroute. Dit kan inhouden dat er nieuwe financiering wordt verkregen om bestaande schulden samen te voegen, waardoor de maandelijkse aflossingen worden verminderd en meer ademruimte wordt gecreëerd voor essentiële bedrijfsactiviteiten.

Wij denken graag met je mee
Bel direct of stuur een e-mail. Wij nemen dezelfde dag nog contact met je op.

Bij Capilex verbinden we vraag en aanbod van geld op een efficiënte en transparante manier.