Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Geld investeren bij Capilex: Ontdek de veilige optie voor uw beleggingen

Bij Capilex begrijpen we dat geld investeren zonder risico een utopie is. Beleggen gaat altijd gepaard met een zekere mate van risico. Echter, we kunnen wel kijken naar investeringsmogelijkheden waarbij het risico beperkt wordt. Als u op zoek bent naar een veilige en betrouwbare manier om uw geld te investeren, dan biedt Capilex de oplossing. Bij ons kunt u gezekerd investeren in Nederlandse mkb-ondernemingen, waarbij uw investering gekenmerkt wordt door een korte looptijd, aantrekkelijke rendementen en vastgoed als onderpand.
Deelname vanaf €100.000,-
Vastgoed als onderpand
Rente uitkering per kwartaal
Ontvang vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden
Goede spreiding
Laag risico
Stabiele beleggingen
Weinig onderhoud

Statistieken

Deze informatie wordt eens in de 14 dagen geüpdatet.

44.35 k

Gemiddelde leensom (in EUR)

3223

Totaal aantal aanvragen

142.94 mln

Behandelde aanvragen (in EUR)

Uw inleg
0
Uw rendement
25.000
18% rendement in 36 maanden, looptijd 3 jaar.

Wij verzekeren je van:

Wij lenen geld op een gezekerde manier uit
Onnodige risico’s nemen we niet. Wij lenen het geld op een verantwoorde manier uit. Gezekerd door vastgoed als onderpand.
Topservice
Onze klanten en investeerders zijn onze business. Zij staan bij ons op nummer 1.
Persoonlijk contact
Wij snappen dat u behoefte hebt aan een dialoog. Daarom zijn wij altijd telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren.
Transparant
Bij ons heeft u altijd en overal inzicht in uw investering en onze rapportages.
Accuraat
Bij ons ontvangt u elk kwartaal stipt op tijd uw rente uitkering.
Geautomatiseerde optimalisatie
Capilex is doorlopend bezig met operationele verbeteringen. Zo werken we razendsnel en besparen we op de kosten.

Interesse in een solide investering?

Bekijk jouw mogelijkheden
Bekend van
Radiospot

Veilig

Geld investeren zonder risico, dat bestaat niet: Capilex beperkt risico, grotere spreiding

Bij Capilex  benadrukken we dat het niet mogelijk is om geld te investeren zonder risico. We begrijpen dat veiligheid en bescherming van uw kapitaal van groot belang zijn bij het nemen van investeringsbeslissingen. Bij de meeste investeringen is de spreiding beperkt, wat het risico verhoogt. Bij Capilex hanteren we echter een unieke aanpak. Wij lenen namelijk veel kleine bedragen, gemiddeld € 45.000,-, aan onze klanten. Hierdoor ontstaat er een grote spreiding, waardoor het risico voor u als investeerder wordt beperkt. Dit betekent dat uw investering niet afhankelijk is van slechts één onderneming, maar gespreid wordt over meerdere Nederlandse mkb-bedrijven.

Start met investeren in 5 simpele stappen

Download onze brochure of registreer je vrijblijvend voor toegang tot ons investeerders-portaal
1.
Verdiep je in ons aanbod en het daaraan verbonden rendement en risico’s
2.
Wens je iemand te spreken, bel dan gerust of kom vrijblijvend langs op ons kantoor. Wij (en de koffie of thee) staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden
3.
Is alles helemaal duidelijk en wil je mee doen? Klik dan op ‘Ik wil graag deelnemen’ in het investeeerders-portaal of neem contact met ons op
4.
Geniet van je rendement ieder kwartaal en monitor je obligatie en verbonden zekerheden in ons investeerders-portaal
5.

Wat is gezekerd investeren bij Capilex?

Regelmatige uitbetalingen en gemak

Een ander voordeel van investeren bij Capilex is dat u elke drie maanden een vast bedrag ontvangt op uw rekening. Dit bedrag wordt stipt op tijd overgemaakt gedurende de gehele looptijd van uw investering. Hierdoor heeft u geen omkijken naar uw belegging en kunt u zorgeloos genieten van uw rendement. U hoeft zich geen zorgen te maken over het beheer of de administratie van uw investering, want wij regelen alles voor u.

Investeer geld zonder risico: Veiligheid en zekerheid

Bij Capilex hechten we veel waarde aan de veiligheid en zekerheid van uw investering. Daarom werken we met vastgoed als onderpand. Dit betekent dat uw investering gedekt wordt door fysieke activa, het staat niet gelijk aan geld investeren zonder risico, maar het biedt absoluut een stuk meer zekerheid. Bovendien zijn wij een betrouwbare partner met jarenlange ervaring in de Nederlandse markt. Onze experts selecteren zorgvuldig de meest veelbelovende MKB-ondernemingen waarin u kunt investeren, waardoor u kunt vertrouwen op een solide investeringsmogelijkheid.

Een kredietnemer bij Capilex beschikt altijd over:

Een (actieve) onderneming
Vastgoed met overwaarde (onderpand).
De ondernemer staat privé altijd borg.

Onze beoordeling is snel maar zeer accuraat

Al onze klanten worden gescreend met behulp van zelf ontwikkelde customer due diligence (CDD) software. Naast CCD-risico’s, toetsen wij klanten ook op de belangrijkste aanvullende risicofactoren. Zo wordt er aan elke klant een risicofactor toegekend. Deze risicofactor wordt vervolgens periodiek getoetst. Zo houden we de risico’s ten aanzien van klanten te allen tijde onder controle.

Maak de veilige keuze en investeer nu

Geld investeren zonder risico te lopen?! Dan kunt u het beste uw geld op uw spaarrekening laten staan. Hiermee loopt u geen risico, maar wordt uw vermogen echter slechts langzaam opgebouwd vanwege de minimale rente die wordt geboden. Dit klinkt niet heel aantrekkelijk, vindt u wel? Bij Capilex  bieden wij u de mogelijkheid om uw geld veilig te investeren en een aantrekkelijk rendement te behalen. Met onze gezekerde investeringen in Nederlandse MKB-ondernemingen bent u verzekerd van een beperkt risico en een regelmatige uitbetaling. Laat uw geld voor u werken en profiteer van de voordelen van investeren bij Capilex. Wacht niet langer, maar zet de eerste stap naar een succesvolle en veilige investering. Neem contact met ons op of bezoek onze website om meer te weten te komen over de mogelijkheden. Investeer bij Capilex en verzeker uzelf van een stabiel financieel toekomstperspectief.

Investeren bij Capilex

Hoeveel wil je investeren?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Online inzage in uw belegging en zekerheden
Vast rendement tot 7% per jaar
Minimale looptijd van 3 jaar
Help Nederlandse ondernemers verder
Vanaf welk bedrag kunt u deelnemen?
Deelname in de obligaties die Capilex uitgeeft kan vanaf (minimaal) 100.000 EUR.
Hoe zijn mijn obligaties gezekerd?
U neemt met uw investering deel in een pool van leningen die door Capilex hypothecair zijn afgedekt met behulp van de notaris. Daarnaast staan ook de ondernemers altijd persoonlijk borg en zijn de bedrijfsmiddelen (o.a. inventaris, voorraaden en vorderingen) eveneens zekerheid middels een verpanding aan Capilex. Capilex geeft deze zekerheden door aan haar investeerders.
Wat maakt jullie propositie anders dan anders?
U investeert uw vermogen gezekerd in ondernemend Nederland. U investeert in een pool van leningen die altijd gedekt worden door een recht van hypotheek. Capilex kijkt bij het verstrekken van de lening of de LTV (Loan-to-Value) gezond is en eventuele schommelingen in de markt (zoals een recessie) kan opvangen, zodat het onderpand voldoende dekking moet bieden om de lening te borgen. Daarnaast staan de door Capilex gefinancierde ondernemers persoonlijk borg en verlenen ze Capilex een pandrecht op
Wat maakt jullie propositie anders dan anders?
U investeert uw vermogen gezekerd in ondernemend Nederland. U investeert in een pool van leningen die altijd gedekt worden door een recht van hypotheek. Capilex kijkt bij het verstrekken van de lening of de LTV (Loan-to-Value) gezond is en eventuele schommelingen in de markt (zoals een recessie) kan opvangen, zodat het onderpand voldoende dekking moet bieden om de lening te borgen. Daarnaast staan de door Capilex gefinancierde ondernemers persoonlijk borg en verlenen ze Capilex een pandrecht op
Kan ik ook deelnemen uit een onderneming?
Ja, U kunt deelnemen vanuit uw onderneming (als rechtspersoon) of als natuurlijk persoon.
Zijn er risico’s verbonden aan deze obligatie?
Ja, aan beleggen zijn risico's verbonden. U kunt over risico's lezen in ons uitgebreide informatie memorandum.
Wij denken graag met je mee
Bel direct of stuur een e-mail. Wij nemen dezelfde dag nog contact met je op.

Luc van Laarhoven

Partner

Bel direct of stuur een e-mail. Wij nemen dezelfde dag nog contact met je op.