Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Geldinvesteren in MKB-ondernemingen via Capilex

Bent u op zoek naar manieren om meer rendement uit uw vermogen te halen zonder al te veel risico te lopen? Overweeg dan om uw geld te investeren in ondernemend Nederland via Capilex, u kunt deelnemen vanaf €100.000,--. Bij Capilex zijn we gespecialiseerd in het financieren van Nederlandse midden- en kleinbedrijven.  Wij doen dit met vastgoed als onderpand. Uw investering heeft hierdoor ook een hypothecaire zekerheid. In dit artikel zullen we de voordelen en kenmerken van deze investeringsmogelijkheid bespreken, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.
Deelname vanaf €100.000,-
Vastgoed als onderpand
Rente uitkering per kwartaal
Ontvang vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden
Goede spreiding
Laag risico
Stabiele beleggingen
Weinig onderhoud

Statistieken

Deze informatie wordt eens in de 14 dagen geüpdatet.

44.03 k

Gemiddelde leensom (in EUR)

2202

Totaal aantal aanvragen

96.95 mln

Behandelde aanvragen (in EUR)

Uw inleg
0
Uw rendement
25.000
18% rendement in 36 maanden, looptijd 3 jaar.

Wij verzekeren je van:

Wij lenen geld op een gezekerde manier uit
Onnodige risico’s nemen we niet. Wij lenen het geld op een verantwoorde manier uit. Gezekerd door vastgoed als onderpand.
Topservice
Onze klanten en investeerders zijn onze business. Zij staan bij ons op nummer 1.
Persoonlijk contact
Wij snappen dat u behoefte hebt aan een dialoog. Daarom zijn wij altijd telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren.
Transparant
Bij ons heeft u altijd en overal inzicht in uw investering en onze rapportages.
Accuraat
Bij ons ontvangt u elk kwartaal stipt op tijd uw rente uitkering.
Geautomatiseerde optimalisatie
Capilex is doorlopend bezig met operationele verbeteringen. Zo werken we razendsnel en besparen we op de kosten.

Interesse in een solide investering?

Bekijk jouw mogelijkheden
Bekend van
Radiospot

Alles over Capilex

Geld investeren in ondernemend Nederland voor hoger rendement

Het investeren van uw geld in Nederlandse MKB-ondernemingen via Capilex, levert aantrekkelijke rendementen op. Beleg bij Capilex in hypothecair gezekerde met een looptijd vanaf 3 jaar en een vast rendement tot 7%. Dit is aanzienlijk hoger dan de rente die u ontvangt bij traditionele spaarrekeningen. Door geld te investeren in MKB-ondernemingen kunt u dus meer rendement halen uit uw vermogen.

Direct rendement met vastgoed als onderpand

Een ander voordeel van geld investeren via ons zijn de coupon uitkeringen per kwartaal. Dit betekent dat u regelmatig en vrijwel direct profiteert van het rendement uw investering. Daarnaast zijn onze obligaties gezekerd door leningen met vastgoed als onderpand. Deze hypothecaire zekerheid biedt extra garanties voor investeerders. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan kunnen we tenslotte terugvallen op het onderliggende vastgoed om onze investeerders te beschermen.

Start met investeren in 5 simpele stappen

Download onze brochure of registreer je vrijblijvend voor toegang tot ons investeerders-portaal
1.
Verdiep je in ons aanbod en het daaraan verbonden rendement en risico’s
2.
Wens je iemand te spreken, bel dan gerust of kom vrijblijvend langs op ons kantoor. Wij (en de koffie of thee) staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden
3.
Is alles helemaal duidelijk en wil je mee doen? Klik dan op ‘Ik wil graag deelnemen’ in het investeeerders-portaal of neem contact met ons op
4.
Geniet van je rendement ieder kwartaal en monitor je obligatie en verbonden zekerheden in ons investeerders-portaal
5.

Wat is gezekerd investeren bij Capilex?

Borgstelling van de gefinancierde ondernemers

Naast de hypothecaire zekerheid bieden we nog een extravangnet voor onze investeerders: de borgstelling van de door ons gefinancierde ondernemers. Dit betekent dat de ondernemers die gebruikmaken van Capilex financiering ook persoonlijk garantstaan voor de terugbetaling van de leningen. Dit verhoogt de zekerheid voorinvesteerders en vermindert het risico van de investering.

Spreiding van risico's en diversificatie

Een belangrijk principe bij geld investeren is het spreiden van risico's en het diversifiëren van uw beleggingsportefeuille. Door geld te investeren in Capilex obligaties is uw risico gespreid en gediversifieerd. Uw investering is tenslotte gedekt door meerdere leningen aan MKB-ondernemingen door heel Nederland en verdeeld over alle sectoren. U bent dus niet afhankelijk van het succes van slechts één bedrijf, project of sector. Ook dit verkleint het risico op verlies van uw investering.
Geld investeren

Een kredietnemer bij Capilex beschikt altijd over:

Een (actieve) onderneming
Vastgoed met overwaarde (onderpand).
De ondernemer staat privé altijd borg.

Onze beoordeling is snel maar zeer accuraat

Al onze klanten worden gescreend met behulp van zelf ontwikkelde customer due diligence (CDD) software. Naast CCD-risico’s, toetsen wij klanten ook op de belangrijkste aanvullende risicofactoren. Zo wordt er aan elke klant een risicofactor toegekend. Deze risicofactor wordt vervolgens periodiek getoetst. Zo houden we de risico’s ten aanzien van klanten te allen tijde onder controle.

Professioneel beheer en transparantie

Bij ons kunt u rekenen op professioneel beheer. Ons team bestaat uit ervaren professionals die de MKB-ondernemingen en gebodenzekerheden grondig analyseren voordat ze financiering verstrekken. Wij hechten ook veel waarde aan communicatie en transparantie. Als investeerder in Capilex obligaties krijgt u regelmatig updates over de betalingen en zekerheden van de door Capilex gefinancierde ondernemingen. U kunt dus altijd op de hoogte blijven over hoe uw investering presteert en welke stappen er worden genomen om uw obligaties veilig te stellen.

 Investeer uw geld met vertrouwen en een vast rendement

Als u op zoek bent naar een manier om meer rendement uit uw vermogen te halen en slechts een overzichtelijk risico wenst te lopen, overweeg dan om uw geld te investeren in Nederlandse MKB-ondernemingen via Capilex. Meteen aantrekkelijk rendement tot 7%, een looptijd vanaf 3 jaar en obligaties die gezekerd zijn door leningen met vastgoed als onderpand, biedt Capilex u een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid. Investeer uw geld met vertrouwen en ontdek de mogelijkheden die we bieden. Ga naar capilex.com en registreer vandaag nog om te beginnen met geld investeren in Nederlandse MKB-ondernemingen. Haal meer rendement uit uw vermogen en bouw aan een solide en winstgevende beleggingsportefeuille. Let op: Beleggen brengt altijd een zeker risico met zich mee. Het is belangrijk om uw eigen financiële situatie, doelstellingen en risicobereidheid zorgvuldig te overwegen voordat u besluit om te investeren. Raadpleeg indien nodig een financieel adviseur voor advies op maat.

Investeren bij Capilex

Hoeveel wil je investeren?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Online inzage in uw belegging en zekerheden
Vast rendement tot 7% per jaar
Minimale looptijd van 3 jaar
Help Nederlandse ondernemers verder
Vanaf welk bedrag kunt u deelnemen?
Deelname in de obligaties die Capilex uitgeeft kan vanaf (minimaal) 100.000 EUR.
Hoe zijn mijn obligaties gezekerd?
U neemt met uw investering deel in een pool van leningen die door Capilex hypothecair zijn afgedekt met behulp van de notaris. Daarnaast staan ook de ondernemers altijd persoonlijk borg en zijn de bedrijfsmiddelen (o.a. inventaris, voorraaden en vorderingen) eveneens zekerheid middels een verpanding aan Capilex. Capilex geeft deze zekerheden door aan haar investeerders.
Wat maakt jullie propositie anders dan anders?
U investeert uw vermogen gezekerd in ondernemend Nederland. U investeert in een pool van leningen die altijd gedekt worden door een recht van hypotheek. Capilex kijkt bij het verstrekken van de lening of de LTV (Loan-to-Value) gezond is en eventuele schommelingen in de markt (zoals een recessie) kan opvangen, zodat het onderpand voldoende dekking moet bieden om de lening te borgen. Daarnaast staan de door Capilex gefinancierde ondernemers persoonlijk borg en verlenen ze Capilex een pandrecht op
Wat maakt jullie propositie anders dan anders?
U investeert uw vermogen gezekerd in ondernemend Nederland. U investeert in een pool van leningen die altijd gedekt worden door een recht van hypotheek. Capilex kijkt bij het verstrekken van de lening of de LTV (Loan-to-Value) gezond is en eventuele schommelingen in de markt (zoals een recessie) kan opvangen, zodat het onderpand voldoende dekking moet bieden om de lening te borgen. Daarnaast staan de door Capilex gefinancierde ondernemers persoonlijk borg en verlenen ze Capilex een pandrecht op
Kan ik ook deelnemen uit een onderneming?
Ja, U kunt deelnemen vanuit uw onderneming (als rechtspersoon) of als natuurlijk persoon.
Zijn er risico’s verbonden aan deze obligatie?
Ja, aan beleggen zijn risico's verbonden. U kunt over risico's lezen in ons uitgebreide informatie memorandum.
Wij denken graag met je mee
Bel direct of stuur een e-mail. Wij nemen dezelfde dag nog contact met je op.

Luc van Laarhoven

Partner

Bel direct of stuur een e-mail. Wij nemen dezelfde dag nog contact met je op.