Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Geld beleggen op een veilige en rendabele manier bij Capilex

Welkom bij Capilex, de beste keuze voor geld beleggen inNederlandse MKB-ondernemingen. Wij bieden u de mogelijkheid om op een gezekerdemanier te investeren en teprofiteren van aantrekkelijke rendementen. Met een jaarlijks rendement van 6%en een rente-uitkering per kwartaal, zorgen wij ervoor dat uw geld voor uwerkt. We hanteren een minimale deelname vanaf €100.000,-, waarmee u kuntprofiteren van de voordelen van beleggen in het MKB.
Deelname vanaf €100.000,-
Vastgoed als onderpand
Rente uitkering per kwartaal
Uw inleg
0
Uw rendement
25.000
18% rendement in 36 maanden, looptijd 3 jaar.
Goede spreiding
Laag risico
Stabiele beleggingen
Weinig onderhoud

Een stabiele belegging met laag risico

Bij geld beleggen is het belangrijk om te streven naar stabiliteit en een laag risico. We begrijpen dit en daarom bieden we u een stabiele beleggingsoptie. Onze beleggingen zijn hypothecair gedekt en hebben een looptijd van 3 jaar of langer, waardoor u kunt profiteren van een langdurig vast en gezekerd rendement. Bovendien is ons risico beperkt vanwege de grote spreiding in onze lening portefeuille. In tegenstelling tot bijvoorbeeld grote project financieringen, waarbij de spreiding beperkt is, lenen wij bij Capilex  relatief veel kleine bedragen uit aan onze klanten. Gemiddeld verstrekken wij bedragen van €45.000,-, wat zorgt voor een bredere spreiding en dus een beperkter risico voor u als belegger.

Regelmatige uitkeringen voor zorgeloos geld beleggen

Zorgeloos geld beleggen is belangrijk, daarom ontvangt u elke drie maanden een vast bedrag op uw rekening. Deze kwartaal uitkeringen worden direct na uw investering en gedurende de hele looptijd van uw belegging gedaan. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het beheer van uw beleggingen kunt gelijk met vol vertrouwen genieten van uw rendement. U heeft geen omkijken naar uw belegging en u kunt zich richten op andere belangrijke zaken in uw leven.

Wij verzekeren je van:

Wij lenen geld op een gezekerde manier uit
Onnodige risico’s nemen we niet. Wij lenen het geld op een verantwoorde manier uit. Gezekerd door vastgoed als onderpand.
Topservice
Onze klanten en investeerders zijn onze business. Zij staan bij ons op nummer 1.
Persoonlijk contact
Wij snappen dat u behoefte hebt aan een dialoog. Daarom zijn wij altijd telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren.
Transparant
Bij ons heeft u altijd en overal inzicht in uw investering en onze rapportages.
Accuraat
Bij ons ontvangt u elk kwartaal stipt op tijd uw rente uitkering.
Geautomatiseerde optimalisatie
Capilex is doorlopend bezig met operationele verbeteringen. Zo werken we razendsnel en besparen we op de kosten.

Interesse in een solide investering?

Bekijk jouw mogelijkheden
Bekend van
Radiospot

Start met investeren in 5 simpele stappen

Download onze brochure of registreer je vrijblijvend voor toegang tot ons investeerders-portaal
1.
Verdiep je in ons aanbod en het daaraan verbonden rendement en risico’s
2.
Wens je iemand te spreken, bel dan gerust of kom vrijblijvend langs op ons kantoor. Wij (en de koffie of thee) staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden
3.
Is alles helemaal duidelijk en wil je mee doen? Klik dan op ‘Ik wil graag deelnemen’ in het investeeerders-portaal of neem contact met ons op
4.
Geniet van je rendement ieder kwartaal en monitor je obligatie en verbonden zekerheden in ons investeerders-portaal
5.

Een kredietnemer bij Capilex beschikt altijd over:

Een (actieve) onderneming
Vastgoed met overwaarde (onderpand).
De ondernemer staat privé altijd borg.

Onze beoordeling is snel maar zeer accuraat

Al onze klanten worden gescreend met behulp van zelf ontwikkelde customer due diligence (CDD) software. Naast CCD-risico’s, toetsen wij klanten ook op de belangrijkste aanvullende risicofactoren. Zo wordt er aan elke klant een risicofactor toegekend. Deze risicofactor wordt vervolgens periodiek getoetst. Zo houden we de risico’s ten aanzien van klanten te allen tijde onder controle.

Ontdek de voordelen van geld beleggen bij Capilex

We geloven in ondernemend Nederland en de kracht van geldbeleggen in het Nederlandse MKB. Door uitgifte van leningen aan Nederlandse ondernemingen dragen we bij aan de groei van onze economie en creëren we kansen voor ondernemers. Wij hanteren een minimale deelname van €100.000,-, waarmee u kunt profiteren van de voordelen van beleggen in het MKB; een aantrekkelijke beleggingsoptie met een stabiel rendement, vaste looptijd en overzichtelijk risico.

Waarom kiezen voor Capilex?

Gezekerd investeren
Bij ons kunt u vertrouwen op een veilige investering. Onze strenge selectiecriteria zorgen ervoor dat we alleen uitlenen aan Nederlandse mkb-ondernemingen met persoonlijke borgstellingen van de ondernemer en gezekerd door hypothecaire inschrijving.

Aantrekkelijk rendement
Met een jaarlijks rendement tot 7% profiteert u van een aantrekkelijke winst op uw belegging. Het rendement wordt per kwartaal uitgekeerd, waardoor u regelmatig kunt genieten van de vruchten van uw investering.

Lage risico’s bij geld beleggen
Geld beleggen brengt altijd risico's met zich mee, maar wij streven ernaar om deze risico's tot een minimum te beperken. Door de grote spreiding in onze portefeuille, zorgvuldige selectie van bedrijven, borgstellingen en hypothecaire zekerheden, kunt u met vertrouwen beleggen terwijl wij het risico beperkt houden.

Gemak en zorgeloosheid
We begrijpen dat u geen tijd wilt besteden aan het beheer van uw belegging. Daarom zorgen wij voor alles. U ontvangt elke drie maanden automatisch een vast bedrag op uw rekening, zonder dat u er iets voor hoeft te doen. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw rendement.

Ervaren en deskundig team
Ons team bestaat uit ervaren en deskundige specialisten en staat altijd voor u klaar. Wij beheren onze lening portefeuille en uw belegging met de grootste zorg en houden u op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelingen die van invloed zijn op uw investering.

Begin vandaag nog met geld beleggen bij Capilex

Wacht niet langer en maak gebruik van de vele voordelen die we te bieden hebben. Met onze gezekerde investeringen, aantrekkelijke rendementen en zorgeloze beleggingservaring, kunt u uw geld laten groeien op een stabiel een winstgevende manier. Start vandaag nog met geld beleggen bij Capilex en zet een belangrijke stap richting een financieel gezonde toekomst. Neem contact met ons op voor meer informatie of om direct te beginnen met beleggen. Ons teamstaat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het behalen van uw financiële doelen. Wij geloven in de kracht van het Nederlandse MKB en uw succes. Samen kunnen we het bereiken. Laat uw geld groeien waa rkansen bloeien; Capilex.

Investeren bij Capilex

Hoeveel wil je investeren?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Online inzage in uw belegging en zekerheden
Vast rendement tot 7% per jaar
Minimale looptijd van 3 jaar
Help Nederlandse ondernemers verder
Wij denken graag met je mee
Bel direct of stuur een e-mail. Wij nemen dezelfde dag nog contact met je op.

Luc van Laarhoven

Partner

Bel direct of stuur een e-mail. Wij nemen dezelfde dag nog contact met je op.