Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Het belang van een hoog rendement op vermogen

Het rendement op vermogen is een cruciale factor voor zowel individuen als bedrijven die streven naar financiële groei en stabiliteit. Het vertegenwoordigt het percentage winst dat wordt behaald door het kapitaal dat is geïnvesteerd in verschillende activa of projecten. Een hoog rendement op vermogen is essentieel om de financiële doelstellingen te bereiken en kan aanzienlijke voordelen opleveren op de lange termijn. Om het rendement op vermogen te maximaliseren, moeteninvesteerders strategisch te werk gaan en gebruikmaken van verschillende beproefde methoden. Een van de meest effectieve strategieën is diversificatie. Door het investeringskapitaal over verschillende activa te spreiden, kunnenrisico's worden verminderd en kunnen kansen voor groei worden gemaximaliseerd.
Deelname vanaf €100.000,-
Vastgoed als onderpand
Rente uitkering per kwartaal
Ontvang vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden
Goede spreiding
Laag risico
Stabiele beleggingen
Weinig onderhoud

Statistieken

Deze informatie wordt eens in de 14 dagen geüpdatet.

44.14 k

Gemiddelde leensom (in EUR)

2571

Totaal aantal aanvragen

113.49 mln

Behandelde aanvragen (in EUR)

Uw inleg
0
Uw rendement
25.000
18% rendement in 36 maanden, looptijd 3 jaar.

Wij verzekeren je van:

Wij lenen geld op een gezekerde manier uit
Onnodige risico’s nemen we niet. Wij lenen het geld op een verantwoorde manier uit. Gezekerd door vastgoed als onderpand.
Topservice
Onze klanten en investeerders zijn onze business. Zij staan bij ons op nummer 1.
Persoonlijk contact
Wij snappen dat u behoefte hebt aan een dialoog. Daarom zijn wij altijd telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren.
Transparant
Bij ons heeft u altijd en overal inzicht in uw investering en onze rapportages.
Accuraat
Bij ons ontvangt u elk kwartaal stipt op tijd uw rente uitkering.
Geautomatiseerde optimalisatie
Capilex is doorlopend bezig met operationele verbeteringen. Zo werken we razendsnel en besparen we op de kosten.

Interesse in een solide investering?

Bekijk jouw mogelijkheden
Bekend van
Radiospot

Veilig

Beleggingsmogelijkheden om uw rendement te verhogen

Er zijn verschillende beleggingsmogelijkheden beschikbaar die investeerders kunnen helpen om hun rendement op vermogen te verhogen. Een van de meest populaire opties is de aandelenmarkt. Door te beleggen in aandelen van solide bedrijven met een bewezen staat van dienst, kunnen investeerdersaanzienlijke rendementen behalen op hun kapitaal. Hoewel het streven naar een hoog rendement op vermogen aantrekkelijk is, is het ook belangrijk om het risico goed te beheren. Het nemen van onnodige risico's kan leiden tot aanzienlijke verliezen en het vermogen van een individu of bedrijf om zijn financiële doelstellingen te bereiken in gevaar brengen. Daarom is het essentieel om een goed doordachte risicobeheerstrategie toe te passen bij het nastreven van een hoog rendement op vermogen.

Start met investeren in 5 simpele stappen

Download onze brochure of registreer je vrijblijvend voor toegang tot ons investeerders-portaal
1.
Verdiep je in ons aanbod en het daaraan verbonden rendement en risico’s
2.
Wens je iemand te spreken, bel dan gerust of kom vrijblijvend langs op ons kantoor. Wij (en de koffie of thee) staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden
3.
Is alles helemaal duidelijk en wil je mee doen? Klik dan op ‘Ik wil graag deelnemen’ in het investeeerders-portaal of neem contact met ons op
4.
Geniet van je rendement ieder kwartaal en monitor je obligatie en verbonden zekerheden in ons investeerders-portaal
5.

Wat is gezekerd investeren bij Capilex?

Capilex: Optimalisatie van uw rendement op vermogen

Bij Capilex begrijpen we het belang van een hoog rendement op vermogen voor onze klanten. Daarom bieden wij gezekerde investeringen die zijn ontworpen om investeerders te helpen hun rendement op vermogen te maximaliseren. Onze deskundige financiële adviseurs werken nauw samen met klanten om hun financiële doelstellingen te begrijpen en op maat gemaakte strategieën te ontwikkelen die zijn afgestemd op hun unieke behoeften en doelstellingen. Bovendien investeert u bij ons in Nederlandse MKB-ondernemingen, waardoor u niet alleen uw eigen rendement optimaliseert, maar ook bijdraagt aan de groei en stabiliteit van de lokale economie.

Een kredietnemer bij Capilex beschikt altijd over:

Een (actieve) onderneming
Vastgoed met overwaarde (onderpand).
De ondernemer staat privé altijd borg.

Onze beoordeling is snel maar zeer accuraat

Al onze klanten worden gescreend met behulp van zelf ontwikkelde customer due diligence (CDD) software. Naast CCD-risico’s, toetsen wij klanten ook op de belangrijkste aanvullende risicofactoren. Zo wordt er aan elke klant een risicofactor toegekend. Deze risicofactor wordt vervolgens periodiek getoetst. Zo houden we de risico’s ten aanzien van klanten te allen tijde onder controle.

Gezekerde investeringen

Bij Capilex bieden we investeringsmogelijkheden die zijn gegarandeerd door vastgoed als onderpand, waardoor investeerders een veilige haven vinden voor hun kapitaal. Met een aantrekkelijk rendement van 6% vast per jaar en een looptijd van 3 jaar, bieden we investeerders de kans om te profiteren van stabiele groei met een laag risico. Bovendien kunneninvesteerders kiezen voor een rendement van 7% vast per jaar met een looptijd van 5 jaar, waarbij de loan to value maximaal 90% is, waardoor een evenwicht wordt gevonden tussen rendement en risico. Voor diegenen die bereid zijn een hoger risico te nemen, bieden we een rendement van 8% vast per jaar met een looptijd van 7 jaar, waarbij de loan to value maximaal 100% is. Met deze diverse opties kunnen investeerders hun portefeuille aanpassen aan hun individuele behoeften en risicobereidheid, terwijl ze profiteren van onze expertise en toezicht.

 

Financiële groei met investeringen bij Capilex

Een hoog rendement op vermogen is van vitaal belang voor het bereiken van financiële groei en stabiliteit. Door te kiezen voor gezekerde investeringen met vastgoed als onderpand, kunnen investeerders aanzienlijke rendementen behalen op hun kapitaal. Bij Capilex staan we klaar om onze klanten te helpen bij het optimaliseren van hun rendement op vermogen en het bereiken van hun financiële doelstellingen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen uw financiële doelen te bereiken.

Investeren bij Capilex

Hoeveel wil je investeren?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Online inzage in uw belegging en zekerheden
Vast rendement tot 7% per jaar
Minimale looptijd van 3 jaar
Help Nederlandse ondernemers verder
Vanaf welk bedrag kunt u deelnemen?
Deelname in de obligaties die Capilex uitgeeft kan vanaf (minimaal) 100.000 EUR.
Hoe zijn mijn obligaties gezekerd?
U neemt met uw investering deel in een pool van leningen die door Capilex hypothecair zijn afgedekt met behulp van de notaris. Daarnaast staan ook de ondernemers altijd persoonlijk borg en zijn de bedrijfsmiddelen (o.a. inventaris, voorraaden en vorderingen) eveneens zekerheid middels een verpanding aan Capilex. Capilex geeft deze zekerheden door aan haar investeerders.
Wat maakt jullie propositie anders dan anders?
U investeert uw vermogen gezekerd in ondernemend Nederland. U investeert in een pool van leningen die altijd gedekt worden door een recht van hypotheek. Capilex kijkt bij het verstrekken van de lening of de LTV (Loan-to-Value) gezond is en eventuele schommelingen in de markt (zoals een recessie) kan opvangen, zodat het onderpand voldoende dekking moet bieden om de lening te borgen. Daarnaast staan de door Capilex gefinancierde ondernemers persoonlijk borg en verlenen ze Capilex een pandrecht op
Wat maakt jullie propositie anders dan anders?
U investeert uw vermogen gezekerd in ondernemend Nederland. U investeert in een pool van leningen die altijd gedekt worden door een recht van hypotheek. Capilex kijkt bij het verstrekken van de lening of de LTV (Loan-to-Value) gezond is en eventuele schommelingen in de markt (zoals een recessie) kan opvangen, zodat het onderpand voldoende dekking moet bieden om de lening te borgen. Daarnaast staan de door Capilex gefinancierde ondernemers persoonlijk borg en verlenen ze Capilex een pandrecht op
Kan ik ook deelnemen uit een onderneming?
Ja, U kunt deelnemen vanuit uw onderneming (als rechtspersoon) of als natuurlijk persoon.
Zijn er risico’s verbonden aan deze obligatie?
Ja, aan beleggen zijn risico's verbonden. U kunt over risico's lezen in ons uitgebreide informatie memorandum.
Wij denken graag met je mee
Bel direct of stuur een e-mail. Wij nemen dezelfde dag nog contact met je op.

Luc van Laarhoven

Partner

Bel direct of stuur een e-mail. Wij nemen dezelfde dag nog contact met je op.