Capilex heeft een nieuwe website

Een nieuwe 'Fin-tech' website

Capilex, een prominente speler in de fin-tech sector die zich richt op het verstrekken van leningen aan het midden- en kleinbedrijf, heeft onlangs zijn website vernieuwd. Deze update is een belangrijke stap vooruit in de digitale aanwezigheid van het bedrijf. Met een frisse, moderne uitstraling en verbeterde gebruiksvriendelijkheid is de nieuwe website ontworpen om de ervaring van de gebruiker te optimaliseren. Klanten kunnen nu sneller en eenvoudiger toegang krijgen tot essentiële informatie over leningsopties, rentetarieven en aflossingsvoorwaarden.

De vernieuwde website biedt ook een scala aan nieuwe functies. Een interactieve tool voor het berekenen van leningen stelt potentiële klanten bijvoorbeeld in staat om direct een schatting te krijgen van hun maandelijkse aflossing, gebaseerd op het gewenste leenbedrag en de looptijd van de lening. Ook is er een verbeterd investeerders-portaal waar bestaande en nieuwe investeerders hun investering kunnen volgen, obligaties kunnen aankopen en contact kunnen opnemen met de klantenservice.

Up to date beveilging voor kredietnemer en investeerder

Daarnaast heeft Capilex geïnvesteerd in beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat alle klantgegevens veilig zijn. De website maakt nu gebruik van geavanceerde encryptietechnologieën en heeft verschillende lagen van beveiliging geïmplementeerd om cyberdreigingen tegen te gaan. Dit benadrukt de toewijding van Capilex aan het beschermen van de privacy van haar klanten.

Mijlpaal

De lancering van de nieuwe website markeert een mijlpaal voor Capilex in hun streven naar continue verbetering en innovatie. Het weerspiegelt hun commitment aan klanttevredenheid en hun adaptieve benadering in een snel veranderende fin-tech industrie. Klanten zullen ongetwijfeld profiteren van de verbeterde toegankelijkheid en de uitgebreide online dienstverlening die nu beschikbaar is, wat Capilex verder positioneert als een vooruitstrevende partner voor het MKB. MKB. Capilex, een toonaangevende fin-tech onderneming die zich specialiseert in het verstrekken van financiële oplossingen aan het midden- en kleinbedrijf (MKB), heeft recentelijk zijn digitale voetafdruk versterkt door een alomvattende vernieuwing van zijn website. Deze transformatie is niet zomaar een oppervlakkige facelift; het is een diepgaande herziening die gericht is op het verbeteren van de algehele klantbeleving en het vergemakkelijken van de toegang tot financiële diensten voor kleine en middelgrote ondernemers.

Wij denken graag met je mee
Bel direct of stuur een e-mail. Wij nemen dezelfde dag nog contact met je op.

Bij Capilex verbinden we vraag en aanbod van geld op een efficiënte en transparante manier.