Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Slim investeren: Ontdek de voordelen bij Capilex

Bij Capilex bieden we je de mogelijkheid om op een slimme manier te investeren in Nederlandse MKB-ondernemingen. We begrijpen dat investeren een cruciaal aspect is van financiële groei, daarom hebben we ons aanbod zorgvuldig ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen. Onze investeringsmogelijkheden onderscheiden zich door hun korte looptijd, aantrekkelijke rendementen en het gebruik van vastgoed als onderpand. Ontdek de voordelen van slim investeren en wat Capilex te bieden heeft.
Deelname vanaf €100.000,-
Vastgoed als onderpand
Rente uitkering per kwartaal
Ontvang vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden
Goede spreiding
Laag risico
Stabiele beleggingen
Weinig onderhoud

Statistieken

Deze informatie wordt eens in de 14 dagen geüpdatet.

44 k

Gemiddelde leensom (in EUR)

2527

Totaal aantal aanvragen

111.18 mln

Behandelde aanvragen (in EUR)

Uw inleg
0
Uw rendement
25.000
18% rendement in 36 maanden, looptijd 3 jaar.

Wij verzekeren je van:

Wij lenen geld op een gezekerde manier uit
Onnodige risico’s nemen we niet. Wij lenen het geld op een verantwoorde manier uit. Gezekerd door vastgoed als onderpand.
Topservice
Onze klanten en investeerders zijn onze business. Zij staan bij ons op nummer 1.
Persoonlijk contact
Wij snappen dat u behoefte hebt aan een dialoog. Daarom zijn wij altijd telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren.
Transparant
Bij ons heeft u altijd en overal inzicht in uw investering en onze rapportages.
Accuraat
Bij ons ontvangt u elk kwartaal stipt op tijd uw rente uitkering.
Geautomatiseerde optimalisatie
Capilex is doorlopend bezig met operationele verbeteringen. Zo werken we razendsnel en besparen we op de kosten.

Interesse in een solide investering?

Bekijk jouw mogelijkheden
Bekend van
Radiospot

Veilig

Korte looptijd voor snel rendement

Een van de aantrekkelijkste kenmerken van investeren via Capilex is de korte looptijd van onze investeringen, wat leidt tot een snel rendement op jouw kapitaal. Traditionele investeringen kunnen soms jaren vergen voordat je enige winst ziet. Bij ons kun je echter binnen afzienbare tijd de vruchten plukken van jouw investering. Stel je voor dat je jouw geld inzet en binnen enkele maanden al een positief rendement ziet. Dit betekent dat je niet hoeft te wachten tot verre toekomstige datums om te profiteren van jouw investering. Of je nu op zoek bent naar extra inkomen of gewoon snel resultaat wilt zien, onze korte looptijd maakt dit mogelijk. Bovendien biedt de kortere investeringsperiode je de flexibiliteit om jouw financiële strategie aan te passen. Je kunt besluiten om jouw opbrengsten te herinvesteren in andere projecten of jouw rendement te gebruiken voor persoonlijke financiële doelen. Dit maakt slim investeren bij Capilex een aantrekkelijke optie voor investeerders die snel en effectief hun financiële doelstellingen willen bereiken.

Start met investeren in 5 simpele stappen

Download onze brochure of registreer je vrijblijvend voor toegang tot ons investeerders-portaal
1.
Verdiep je in ons aanbod en het daaraan verbonden rendement en risico’s
2.
Wens je iemand te spreken, bel dan gerust of kom vrijblijvend langs op ons kantoor. Wij (en de koffie of thee) staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden
3.
Is alles helemaal duidelijk en wil je mee doen? Klik dan op ‘Ik wil graag deelnemen’ in het investeeerders-portaal of neem contact met ons op
4.
Geniet van je rendement ieder kwartaal en monitor je obligatie en verbonden zekerheden in ons investeerders-portaal
5.

Wat is gezekerd investeren bij Capilex?

Vastgoed als betrouwbaar onderpand

Bij Capilex realiseren we het belang van een veilige investering. Daarom gebruiken we vastgoed als onderpand voor al jouwinvesteringen. Dit betekent dat jouw investering gedekt is door tastbare activa, waardoor het risico aanzienlijk wordt verminderd. Je kunt met een gerust hart investeren, wetende dat jouw geld veilig is gesteld. Wanneer jouw investering wordt ondersteund door vastgoed, ben je beschermd tegen de ups en downs van de financiële markten. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan heb je altijd het voordeel van fysiek bezit om op terug te vallen. Dit geeft jou extra gemoedsrust en vertrouwen in jouw investeringsbeslissing. Bovendien biedt vastgoed de mogelijkheid voor stabiele inkomsten via huurinkomsten of waardevermeerdering van het onroerend goed zelf. Dit betekent dat jouw investering niet alleen veilig is, maar ook de potentie heeft om te groeien en extra opbrengsten te genereren.

Een kredietnemer bij Capilex beschikt altijd over:

Een (actieve) onderneming
Vastgoed met overwaarde (onderpand).
De ondernemer staat privé altijd borg.

Onze beoordeling is snel maar zeer accuraat

Al onze klanten worden gescreend met behulp van zelf ontwikkelde customer due diligence (CDD) software. Naast CCD-risico’s, toetsen wij klanten ook op de belangrijkste aanvullende risicofactoren. Zo wordt er aan elke klant een risicofactor toegekend. Deze risicofactor wordt vervolgens periodiek getoetst. Zo houden we de risico’s ten aanzien van klanten te allen tijde onder controle.

Deelname vanaf €100.000,-

Wij geloven in toegankelijke investeringsmogelijkheden. Daarom kun je al meedoen vanaf €100.000,-. Dit maakt het voor een breed scala aan investeerders mogelijk om deel te nemen aan onze projecten en te profiteren van de voordelen van slim investeren.

Rente uitkering per kwartaal

Als investeerder wil je graag een stabiel inkomen uit jouw investering. Daarom keren we de rente op jouw investering per kwartaal uit. Dit betekent dat je niet hoeft te wachten op jaarlijkse uitbetalingen, maar jouw rendement regelmatig ziet groeien.

Deze regelmatige uitbetalingen bieden jou financiële flexibiliteit. Je kunt ervoor kiezen om de rente te herinvesteren in andere projecten om je portefeuille verder te laten groeien. Of je kunt de opbrengsten gebruiken om jouw lopende uitgaven te dekken, wat bijdraagt aan jouw financiële stabiliteit.

Bovendien maakt het ontvangen van rente per kwartaal het gemakkelijker om jouw financiën te plannen. Je weet precies wanneer je de inkomsten kunt verwachten, zodat je jouw financiële strategie kunt optimaliseren en het beste uit jouw investering kunt halen.

7% rendement per jaar

Wij zetten ons in om je aantrekkelijke rendementen te bieden die je financiële doelen helpen bereiken. Met een jaarlijks rendement tot 7% heb je de mogelijkheid om je vermogen gestaag te laten groeien, ongeacht de financiële marktomstandigheden.

Dit solide rendement tot 7% per jaar biedt je de stabiliteit en consistentie die je zoekt in je investeringen. Het betekent dat je op een betrouwbare manier inkomsten kunt genereren, waardoor je jouw financiële zekerheid vergroot. Of je nu je investering wilt laten groeien voor de lange termijn, of een stabiele bron van passief inkomen wilt opbouwen, ons rendementspercentage van 6% per jaar geeft je de flexibiliteit om jouw financiële doelen te realiseren.

Bovendien blijven we nauwlettend toezicht houden op jouw investering om ervoor te zorgen dat deze de moeite waard blijft en blijft voldoen aan jouw verwachtingen. We streven naar transparantie en betrouwbaarheid in al onze investeringsmogelijkheden, zodat je met vertrouwen slim kunt investeren en kunt genieten van de voordelen van een consistent en aantrekkelijk rendement.

Slim investeren bij Capilex: Bereik jouw financiële doelen

Bij Capilex begrijpen we de waarde van slim investeren en bieden we jou de mogelijkheid om jouw financiële doelen te bereiken met aantrekkelijke investeringsmogelijkheden. Met korte looptijden, vastgoed als onderpand en regelmatige rente-uitkeringen, kun je met vertrouwen investeren en jouw financiële toekomst veiligstellen.

Wacht niet langer en ontdek hoe je bij ons slim kunt investeren. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en begin met het realiseren van jouw financiële doelen. Onze deskundige adviseurs staan klaar om je te begeleiden bij elke stap van jouw investering en je te helpen jouw financiële doelen te verwezenlijken.

Investeren bij Capilex

Hoeveel wil je investeren?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Online inzage in uw belegging en zekerheden
Vast rendement tot 7% per jaar
Minimale looptijd van 3 jaar
Help Nederlandse ondernemers verder
Vanaf welk bedrag kunt u deelnemen?
Deelname in de obligaties die Capilex uitgeeft kan vanaf (minimaal) 100.000 EUR.
Hoe zijn mijn obligaties gezekerd?
U neemt met uw investering deel in een pool van leningen die door Capilex hypothecair zijn afgedekt met behulp van de notaris. Daarnaast staan ook de ondernemers altijd persoonlijk borg en zijn de bedrijfsmiddelen (o.a. inventaris, voorraaden en vorderingen) eveneens zekerheid middels een verpanding aan Capilex. Capilex geeft deze zekerheden door aan haar investeerders.
Wat maakt jullie propositie anders dan anders?
U investeert uw vermogen gezekerd in ondernemend Nederland. U investeert in een pool van leningen die altijd gedekt worden door een recht van hypotheek. Capilex kijkt bij het verstrekken van de lening of de LTV (Loan-to-Value) gezond is en eventuele schommelingen in de markt (zoals een recessie) kan opvangen, zodat het onderpand voldoende dekking moet bieden om de lening te borgen. Daarnaast staan de door Capilex gefinancierde ondernemers persoonlijk borg en verlenen ze Capilex een pandrecht op
Wat maakt jullie propositie anders dan anders?
U investeert uw vermogen gezekerd in ondernemend Nederland. U investeert in een pool van leningen die altijd gedekt worden door een recht van hypotheek. Capilex kijkt bij het verstrekken van de lening of de LTV (Loan-to-Value) gezond is en eventuele schommelingen in de markt (zoals een recessie) kan opvangen, zodat het onderpand voldoende dekking moet bieden om de lening te borgen. Daarnaast staan de door Capilex gefinancierde ondernemers persoonlijk borg en verlenen ze Capilex een pandrecht op
Kan ik ook deelnemen uit een onderneming?
Ja, U kunt deelnemen vanuit uw onderneming (als rechtspersoon) of als natuurlijk persoon.
Zijn er risico’s verbonden aan deze obligatie?
Ja, aan beleggen zijn risico's verbonden. U kunt over risico's lezen in ons uitgebreide informatie memorandum.
Wij denken graag met je mee
Bel direct of stuur een e-mail. Wij nemen dezelfde dag nog contact met je op.

Luc van Laarhoven

Partner

Bel direct of stuur een e-mail. Wij nemen dezelfde dag nog contact met je op.