Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Geld laten beleggen

Welkom bij Capilex, dé optie voor wie zijn geld wil laten groeien door te beleggen in Nederlandse MKB-ondernemingen. Bij ons krijgt u de kans om op een veilige manier te investeren en te genieten van aantrekkelijke opbrengsten van geld laten beleggen. Met een jaarlijks rendement van 6% en uitbetaling van rente per kwartaal, zorgen wij ervoor dat uw vermogen actief voor jou aan het werk is. We beginnen al vanaf 100.000 euro en bieden zo de mogelijkheid om te profiteren van de voordelen die het beleggen in het MKB met zich meebrengt.
Deelname vanaf €100.000,-
Vastgoed als onderpand
Rente uitkering per kwartaal
Ontvang vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden
Goede spreiding
Laag risico
Stabiele beleggingen
Weinig onderhoud

Statistieken

Deze informatie wordt eens in de 14 dagen geüpdatet.

44 k

Gemiddelde leensom (in EUR)

2527

Totaal aantal aanvragen

111.18 mln

Behandelde aanvragen (in EUR)

Uw inleg
0
Uw rendement
25.000
18% rendement in 36 maanden, looptijd 3 jaar.

Wij verzekeren je van:

Wij lenen geld op een gezekerde manier uit
Onnodige risico’s nemen we niet. Wij lenen het geld op een verantwoorde manier uit. Gezekerd door vastgoed als onderpand.
Topservice
Onze klanten en investeerders zijn onze business. Zij staan bij ons op nummer 1.
Persoonlijk contact
Wij snappen dat u behoefte hebt aan een dialoog. Daarom zijn wij altijd telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren.
Transparant
Bij ons heeft u altijd en overal inzicht in uw investering en onze rapportages.
Accuraat
Bij ons ontvangt u elk kwartaal stipt op tijd uw rente uitkering.
Geautomatiseerde optimalisatie
Capilex is doorlopend bezig met operationele verbeteringen. Zo werken we razendsnel en besparen we op de kosten.

Interesse in een solide investering?

Bekijk jouw mogelijkheden
Bekend van
Radiospot

Veilig

Ontdek de voordelen van geld laten beleggen

Geld laten beleggen biedt talloze voordelen die verder reiken dan alleen financiële groei. Wij begrijpen dat u op zoek bent naar meer dan alleen rendement. Door te kiezen voor onze beleggingsmogelijkheden, profiteert u niet alleen van potentieel hoge rendementen, maar ook van een actieve betrokkenheid bij de groei van Nederlandse MKB-ondernemingen. Bovendien hoeft u zelf geen tijd en energie te steken in het beheren van uw beleggingen. Wij nemen dit volledig voor onze rekening. Zo kunt u genieten van de voordelen van uw geld laten beleggen, zonder de stress en zorgen die daar vaak bij komen kijken. Laat uw geld voor u werken en ontdek de vele voordelen van geld laten beleggen bij Capilex.

Start met investeren in 5 simpele stappen

Download onze brochure of registreer je vrijblijvend voor toegang tot ons investeerders-portaal
1.
Verdiep je in ons aanbod en het daaraan verbonden rendement en risico’s
2.
Wens je iemand te spreken, bel dan gerust of kom vrijblijvend langs op ons kantoor. Wij (en de koffie of thee) staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden
3.
Is alles helemaal duidelijk en wil je mee doen? Klik dan op ‘Ik wil graag deelnemen’ in het investeeerders-portaal of neem contact met ons op
4.
Geniet van je rendement ieder kwartaal en monitor je obligatie en verbonden zekerheden in ons investeerders-portaal
5.

Wat is gezekerd investeren bij Capilex?

Stabiel en veilig geld laten beleggen bij Capilex

Wanneer u ervoor kiest om uw geld te laten beleggen, is het streven naar stabiliteit en een laag risico van essentieel belang. Wij begrijpen dit als geen ander. Onze beleggingen zijn zorgvuldig hypothecair gedekt en hebben een looptijd van minimaal 3 jaar, wat resulteert in een langdurig vast en gezekerd rendement voor onze investeerders. Daarnaast beperken we het risico door een uitgebreide spreiding in onze lening portefeuille. Wij lenen voornamelijk relatief kleine bedragen uit aan onze klanten, met een gemiddelde van €45.000,- per lening. Dit zorgt voor een bredere spreiding en dus een beperkter risico voor u als belegger.

Een kredietnemer bij Capilex beschikt altijd over:

Een (actieve) onderneming
Vastgoed met overwaarde (onderpand).
De ondernemer staat privé altijd borg.

Maak slim gebruik van financiële expertise voor jouw beleggingen

Wij gaan verder dan alleen uw geld te laten beleggen; we bieden complete ondersteuning om uw financiële doelen te bereiken. Ons team van ervaren professionals staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het beleggingsproces. Door gebruik te maken van onze uitgebreide kennis en ervaring, kunt u uw beleggingen verstandig beheren en maximaliseren. Of u nu een ervaren belegger bent of net begint, bij ons bent u verzekerd van deskundige begeleiding om het beste uit uw beleggingen te halen. Laat ons u helpen om uw financiële doelen te verwezenlijken.

Ontdek de flexibiliteit van beleggen op maat

Bij Capilex begrijpen we dat iedere belegger unieke doelen en voorkeuren heeft. Daarom bieden we een flexibele aanpak die afgestemd is op uw specifieke behoeften. Of u nu op zoek bent naar een korte termijninvestering of juist wilt focussen op lange termijn groei, wij hebben de expertise en het scala aan beleggingsmogelijkheden om aan uw wensen te voldoen. Zo kunt u genieten van de voordelen van geld laten beleggen, zonder de stress en zorgen die daar vaak bij komen kijken.

Van aandelen tot obligaties en van vastgoed tot alternatieve investeringen, wij hebben voor ieder wat wils. Ontdek de veelzijdigheid van investeren en financiering op maat en laat ons u helpen om uw financiële doelen te verwezenlijken op jouweigen manier. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen bij het beleggen van geld.

Investeren bij Capilex

Hoeveel wil je investeren?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Online inzage in uw belegging en zekerheden
Vast rendement tot 7% per jaar
Minimale looptijd van 3 jaar
Help Nederlandse ondernemers verder
Vanaf welk bedrag kunt u deelnemen?
Deelname in de obligaties die Capilex uitgeeft kan vanaf (minimaal) 100.000 EUR.
Hoe zijn mijn obligaties gezekerd?
U neemt met uw investering deel in een pool van leningen die door Capilex hypothecair zijn afgedekt met behulp van de notaris. Daarnaast staan ook de ondernemers altijd persoonlijk borg en zijn de bedrijfsmiddelen (o.a. inventaris, voorraaden en vorderingen) eveneens zekerheid middels een verpanding aan Capilex. Capilex geeft deze zekerheden door aan haar investeerders.
Wat maakt jullie propositie anders dan anders?
U investeert uw vermogen gezekerd in ondernemend Nederland. U investeert in een pool van leningen die altijd gedekt worden door een recht van hypotheek. Capilex kijkt bij het verstrekken van de lening of de LTV (Loan-to-Value) gezond is en eventuele schommelingen in de markt (zoals een recessie) kan opvangen, zodat het onderpand voldoende dekking moet bieden om de lening te borgen. Daarnaast staan de door Capilex gefinancierde ondernemers persoonlijk borg en verlenen ze Capilex een pandrecht op
Wat maakt jullie propositie anders dan anders?
U investeert uw vermogen gezekerd in ondernemend Nederland. U investeert in een pool van leningen die altijd gedekt worden door een recht van hypotheek. Capilex kijkt bij het verstrekken van de lening of de LTV (Loan-to-Value) gezond is en eventuele schommelingen in de markt (zoals een recessie) kan opvangen, zodat het onderpand voldoende dekking moet bieden om de lening te borgen. Daarnaast staan de door Capilex gefinancierde ondernemers persoonlijk borg en verlenen ze Capilex een pandrecht op
Kan ik ook deelnemen uit een onderneming?
Ja, U kunt deelnemen vanuit uw onderneming (als rechtspersoon) of als natuurlijk persoon.
Zijn er risico’s verbonden aan deze obligatie?
Ja, aan beleggen zijn risico's verbonden. U kunt over risico's lezen in ons uitgebreide informatie memorandum.
Wij denken graag met je mee
Bel direct of stuur een e-mail. Wij nemen dezelfde dag nog contact met je op.

Luc van Laarhoven

Partner

Bel direct of stuur een e-mail. Wij nemen dezelfde dag nog contact met je op.