Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

100.000 euro investeren in MKB-ondernemingen bij Capilex

Welkom! Wij zijn Capilex, uw partner voor gezekerd investeren in Nederlandse MKB-ondernemingen. Wij bieden u de mogelijkheid om te investeren in veelbelovende MKB-ondernemingen. Met uw investering stelt u deze ondernemingen in staat om tijdelijk extra werkkapitaal te lenen. Hierdoor kunnen ze groeien en hun potentieel ten volle benutten. Bij Capilex hanteren we een risicobeperkend beleid, waarbij we onze klanten relatief kleine bedragen lenen, gemiddeld 45.000 euro. Dit zorgt voor een optimale spreiding van het risico, ook wanneer u 100.000 euro wilt investeren.
Deelname vanaf €100.000,-
Vastgoed als onderpand
Rente uitkering per kwartaal
Ontvang vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden
Goede spreiding
Laag risico
Stabiele beleggingen
Weinig onderhoud

Statistieken

Deze informatie wordt eens in de 14 dagen geüpdatet.

44.03 k

Gemiddelde leensom (in EUR)

2202

Totaal aantal aanvragen

96.95 mln

Behandelde aanvragen (in EUR)

Uw inleg
0
Uw rendement
25.000
18% rendement in 36 maanden, looptijd 3 jaar.

Wij verzekeren je van:

Wij lenen geld op een gezekerde manier uit
Onnodige risico’s nemen we niet. Wij lenen het geld op een verantwoorde manier uit. Gezekerd door vastgoed als onderpand.
Topservice
Onze klanten en investeerders zijn onze business. Zij staan bij ons op nummer 1.
Persoonlijk contact
Wij snappen dat u behoefte hebt aan een dialoog. Daarom zijn wij altijd telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren.
Transparant
Bij ons heeft u altijd en overal inzicht in uw investering en onze rapportages.
Accuraat
Bij ons ontvangt u elk kwartaal stipt op tijd uw rente uitkering.
Geautomatiseerde optimalisatie
Capilex is doorlopend bezig met operationele verbeteringen. Zo werken we razendsnel en besparen we op de kosten.

Interesse in een solide investering?

Bekijk jouw mogelijkheden
Bekend van
Radiospot

Alles over Capilex

Waarom 100.000 euro investeren bij Capilex?

Wij geloven in het belang van solide investeringen. Daarom bieden wij u een aantal unieke voordelen als u 100.000 euro gaat investeren bij Capilex:
      
Regelmatige uitbetalingen: Bij ons ontvangt u elk kwartaal een vast bedrag uit uw investering, vanaf het moment van investeren tot gedurende de gehele looptijd van uw belegging. Dit biedt u de mogelijkheid om regelmatig te profiteren van uw investering en uw rendement te zien groeien.·       
Korte looptijd: Onze investeringen hebben een looptijd vanaf 3 jaar. Dit betekent dat u binnen een relatief korte periode kunt genieten van uw rendement en eventueel uw investering kunt herinvesteren.·       
We begrijpen het belang van zekerheid bij investeringen. Daarom bieden wij vastgoed als onderpand voor onze investeringen. Op deze manier beschermen we uw investeringen minimaliseren we het risico.·        
Vastgoed als onderpand: We begrijpen het belang van zekerheid bij investeringen. Daarom bieden wij vastgoed als onderpand voor onze investeringen. Op deze manier beschermen we uw investeringen minimaliseren we het risico.·        
Jaarlijks rendement tot 7%: Wij streven ernaar om u een aantrekkelijk rendement te bieden. Met een jaarlijks rendement tot 7% op 100.000 euro investeren kunt u profiteren van een solide en stabiel rendement op uw investering.

Start met investeren in 5 simpele stappen

Download onze brochure of registreer je vrijblijvend voor toegang tot ons investeerders-portaal
1.
Verdiep je in ons aanbod en het daaraan verbonden rendement en risico’s
2.
Wens je iemand te spreken, bel dan gerust of kom vrijblijvend langs op ons kantoor. Wij (en de koffie of thee) staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden
3.
Is alles helemaal duidelijk en wil je mee doen? Klik dan op ‘Ik wil graag deelnemen’ in het investeeerders-portaal of neem contact met ons op
4.
Geniet van je rendement ieder kwartaal en monitor je obligatie en verbonden zekerheden in ons investeerders-portaal
5.

Wat is gezekerd investeren bij Capilex?

Hoe kunt u deelnemen?

U kunt al deelnemen vanaf een investeringsbedrag van 100.000euro. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om direct te investeren in diverse Nederlandse MKB-ondernemingen en te profiteren van de groei en ontwikkeling van deze bedrijven. Wij staan voor u klaar om u te begeleiden bij het investeringsproces. We nemen de tijd om al uw vragen te beantwoorden voor het maken van een weloverwogen investeringsbeslissing.
100.000 euro investeren

Een kredietnemer bij Capilex beschikt altijd over:

Een (actieve) onderneming
Vastgoed met overwaarde (onderpand).
De ondernemer staat privé altijd borg.

Onze beoordeling is snel maar zeer accuraat

Al onze klanten worden gescreend met behulp van zelf ontwikkelde customer due diligence (CDD) software. Naast CCD-risico’s, toetsen wij klanten ook op de belangrijkste aanvullende risicofactoren. Zo wordt er aan elke klant een risicofactor toegekend. Deze risicofactor wordt vervolgens periodiek getoetst. Zo houden we de risico’s ten aanzien van klanten te allen tijde onder controle.

Waarom 100.000 euro investeren?

Investeren in het MKB met een bedrag van 100.000 euro biedt u talloze voordelen. Hier zijn enkele redenen waarom 100.000 euro investeren in Nederlandse MKB-ondernemingen een verstandige keuze is:


Diversificatie

Door 100.000 euro te investeren participeert u direct in een grote lening portefeuille van meerdere MKB-ondernemingen met relatief kleine bedragen. Zo creëert u een optimale spreiding van uw risico. Dit zorgt ervoor dat u niet afhankelijk bent van het succes van één enkel bedrijf, maar kunt profiteren van de groei en zekerheden van verschillende ondernemingen.

Groeipotentieel

Het MKB vormt de ruggengraat van de economie. Deze bedrijven hebben vaak aanzienlijk groeipotentieel, maar hebben extra werkkapitaal nodig om hun plannen te realiseren. Door te investeren, helpt u deze ondernemingen om hun groeiambities te verwezenlijken en kunt u profiteren van hun succes.

Reguliere inkomsten

Met uw 100.000 euro investering bij Capilex ontvangt u elk kwartaal een vast bedrag. Dit betekent dat u regelmatig rendement ontvangt en uw investering voor u laat werken. In de financiële wereld heet dit een “Income Generating Asset”. Uw investering genereert dus extra inkomsten voor u. Deze stabiele inkomstenbron kan uw financiële positie versterken en u meer financiële vrijheid geven.


Solide rendement

We bieden een aantrekkelijk jaarlijks rendement vanaf 6%. Dit rendement stelt u in staat om uw vermogen gestaag te laten groeien en kan een waardevolle bijdrage leveren aan uw financiële doelen op lange termijn.

Investeer 100.000 euro en laat uw vermogen groeien

Wacht niet langer en neem vandaag nog de beslissing om 100.000 euro te investeren bij Capilex. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw financiële doelen. Samen kunnen we bouwen aan een solide toekomst voor u en het Nederlandse MKB. Begin nu met 100.000 euro investeren en pluk de vruchten van uw investering bij Capilex!

Investeren bij Capilex

Hoeveel wil je investeren?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Online inzage in uw belegging en zekerheden
Vast rendement tot 7% per jaar
Minimale looptijd van 3 jaar
Help Nederlandse ondernemers verder
Vanaf welk bedrag kunt u deelnemen?
Deelname in de obligaties die Capilex uitgeeft kan vanaf (minimaal) 100.000 EUR.
Hoe zijn mijn obligaties gezekerd?
U neemt met uw investering deel in een pool van leningen die door Capilex hypothecair zijn afgedekt met behulp van de notaris. Daarnaast staan ook de ondernemers altijd persoonlijk borg en zijn de bedrijfsmiddelen (o.a. inventaris, voorraaden en vorderingen) eveneens zekerheid middels een verpanding aan Capilex. Capilex geeft deze zekerheden door aan haar investeerders.
Wat maakt jullie propositie anders dan anders?
U investeert uw vermogen gezekerd in ondernemend Nederland. U investeert in een pool van leningen die altijd gedekt worden door een recht van hypotheek. Capilex kijkt bij het verstrekken van de lening of de LTV (Loan-to-Value) gezond is en eventuele schommelingen in de markt (zoals een recessie) kan opvangen, zodat het onderpand voldoende dekking moet bieden om de lening te borgen. Daarnaast staan de door Capilex gefinancierde ondernemers persoonlijk borg en verlenen ze Capilex een pandrecht op
Wat maakt jullie propositie anders dan anders?
U investeert uw vermogen gezekerd in ondernemend Nederland. U investeert in een pool van leningen die altijd gedekt worden door een recht van hypotheek. Capilex kijkt bij het verstrekken van de lening of de LTV (Loan-to-Value) gezond is en eventuele schommelingen in de markt (zoals een recessie) kan opvangen, zodat het onderpand voldoende dekking moet bieden om de lening te borgen. Daarnaast staan de door Capilex gefinancierde ondernemers persoonlijk borg en verlenen ze Capilex een pandrecht op
Kan ik ook deelnemen uit een onderneming?
Ja, U kunt deelnemen vanuit uw onderneming (als rechtspersoon) of als natuurlijk persoon.
Zijn er risico’s verbonden aan deze obligatie?
Ja, aan beleggen zijn risico's verbonden. U kunt over risico's lezen in ons uitgebreide informatie memorandum.
Wij denken graag met je mee
Bel direct of stuur een e-mail. Wij nemen dezelfde dag nog contact met je op.

Luc van Laarhoven

Partner

Bel direct of stuur een e-mail. Wij nemen dezelfde dag nog contact met je op.