Zakelijke lening zonder gedoe of ingewikkelde vragen

Als ondernemer kijk je vooruit en investeer je in je bedrijf: groeien kost nu éénmaal geld. Met een zakelijke lening kun je jouw plannen gemakkelijk online financieren.

Bij Capilex vraag je je zakelijke lening eenvoudig online aan. Zijn er bij ons mogelijkheden voor je onderneming, dan volgt doorgaans binnen 24 uur een conditioneel voorstel.
Je bent ondernemer
Razendsnelle afhandeling
Antwoord binnen 24 uur
Aantrekkelijk leningsaanbod
Start jouw aanvraag

Wij verzekeren je van:

Een razendsnelle afhandeling
Tijd is geld. Daarom proberen wij binnen 24 uur na ontvangst van je aanvraag deze te beoordelen zodat we je kunnen laten weten wat de mogelijkheden zijn bij Capilex voor jouw onderneming.
Op werkdagen zijn wij telefonisch goed bereikbaar
Heb je vragen over je aanvraag of wil je vrijblijvend de mogelijkheden bespreken? Bel dan gerust, we staan je graag te woord.
Geen gedoe met jaarcijfers
Het aanleveren van jaarcijfers is bij het indienen van je aanvraag niet nodig. De beoordeling doen wij volledig met eigen data. Zo houden we de snelheid erin.
Aantrekkelijk leningsaanbod
De door Capilex aangeboden leningen kennen een marktconforme prijsstelling. Geen kleine lettertjes of onduidelijkheden.
Een lening die past bij jouw wensen
Je lening dient aan te sluiten bij je bedrijf en wij verzekeren je van een passend aanbod.
Specifieke leningsvormenen passend maatwerk
Onze leningen zijn altijd maatwerk en wij kijken verder dan enkel cijfers uit het verleden.

Op zoek naar een financiering?

Bekijk jouw mogelijkheden
Bekend van
Radiospot

Een zakelijke lening bij Capilex

Wat zijn de kosten?

Voor een zakelijke lening rekenen we een tarief vanaf 1% per maand. Het rentepercentage is afhankelijk van o.a. de hoogte van de lening, de looptijd en de financiële situatie van je bedrijf. Hoe gezonder je bedrijf, hoe lager de kosten.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Start direct je aanvraag. Heb je nog vragen of wil je je specifieke situatie eerst vooraf bespreken? Neem dan contact met ons op.
Leningen vanaf 12.500 EUR
Geen kleine lettertjes
Binnen 24 uur een conditioneel voorstel

Jouw aanvraag in 4 simpele stappen

1

Start je aanvraag en bepaal hoeveel je wenst lenen

Mocht het bedrag dat je wenst te lenen na beoordeling te hoog zijn, dan zullen wij je laten weten wat het maximaal te lenen bedrag is bij Capilex voor je onderneming.
2

Het hebben van onderpand is vereist bij Capilex

Onder onderpand verstaan wij een eigen woning of ander onroerend goed. Dit mag ook (in)direct via een borg
3

Vul jouw aanvullende gegevens in

Graag ontvangen wij je bedrijfsnaam en contactgegevens zodat wij je kunnen bereiken bij vragen tijdens de beoordeling van je aanvraag.
4

Check de gegevens en bevestig de aanvraag

Zodra je de aanvraag aan ons hebt verzonden, nemen we deze direct in behandeling en pogen we je van een reactie te voorzien binnen 24 uur.
Wat is de maximale looptijd?
De looptijd is in beginsel 12 maanden. Na 12 maanden kan gezamenlijk worden gekeken of verlenging mogelijk is.
Wat is een borg?
Wat is een borg? Deze persoon (of bedrijf) zal ten gunste van Capilex een akte van borgtocht tekenen en mogelijk (extra) zekerheden verstrekken. U blijft echter de financiering aan ons aflossen en wij onderhouden het contact in beginsel met u. Ingeval u de verplichtingen verbonden aan de lening onverhoopt niet zou nakomen, dan hebben wij het recht om, naast u, ook de borg aan te spreken.
Aan welke voorwaarden moet ik voldoen?
U dient ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel, actief te zijn als ondernemer en u heeft overwaarde op uw (bedrijfs)onroerend goed. Onroerend goed kan ook uw eigen woning zijn.
Aan welke voorwaarden moet ik voldoen?
U dient ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel, actief te zijn als ondernemer en u heeft overwaarde op uw (bedrijfs)onroerend goed. Onroerend goed kan ook uw eigen woning zijn.
Wie kan een lening aanvragen?
Wij verstrekken leningen aan enkel ondernemers. U dient als ondernemer ingeschreven te staan in de Kamer van Koophandel. Ook als u onderneemt via een rechtspersoon (zoals een besloten vennootschap (BV), een naamloze vennootschap (NV) of een stichting), kunt u een aanvraag bij Capilex doen.
Hoeveel kan ik lenen?
Wij verstrekken leningen tot maximaal 200.000,- EUR je leenbedrag is afhankelijk van de overwaarde op uw (bedrijfs)onroerend goed wat ter dekking wordt ingebracht. Door het doen van een aanvraag bekijken we hoeveel u maximaal bij Capilex kunt lenen.
Wij denken graag met je mee
Bel direct of stuur een e-mail. Wij nemen dezelfde dag nog contact met je op.

Lex Gielen

Partner

Bel direct of stuur een e-mail. Wij nemen dezelfde dag nog contact met je op.

Start jouw aanvraag